Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Legend of Kremlin vodka (GOLD) 0,7 40% pDD

legend-of-kremlin-gold.jpg
legend-of-kremlin-gold.jpg
Cikkszám: Ig-01124
Felvéve: 2020-07-03
Módosítva: 2022-07-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 23 443 Ft / 1 l
Ár: 16 410 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16410 Ft 16410

Termékismertető

Legend of Kremlin vodka (GOLD) 0,7 40% pDD

 

Származási hely: Oroszország
Gyártó: Kristály Lepárló
Alapanyag: Búza
Tisztítás: Hatszoros, artézi víz alapú

Illat: A Legend of Kremlin vodka (GOLD) 0,7 40% pDD vizsgálata a kóstolás megkezdésekor az illatok terén egy szép feladat, ha elolvassuk az ital történelmét, akkor ez az érzés erősödik. Kifejezetten a felső kategóriába tartozik ez a vodka. Illataira jellemző a finom lime, citrom, grapefruit jellegű aroma. Kis fehérbors és némi menta is mintha benne lenne. Elegáns, nagy kedvvel fogunk a tényleges kóstolásba. 

Íz: A Legend of Kremlin vodka (GOLD) 0,7 40% pDD ízeire első körben azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finoman adja le a benne rejlő zamat rétegeket. Édeskés, icipicit vaníliás, de mindez a legfinomabb kifejeződéssel. Fűszeresnek tűnik, a fehérbors, törött bors szépen eloszlik az aromák között. Némi cédrus íz és jelleg is ott bujkál a többedik korty végén. Nagyon jó húzású, érezhetően friss, ropogós, élénk vodka.  

Lecsengés: Hosszú, tiszta, vaníliás, cédrusos.

Szín: Átlátszó

Így kóstold meg: Tisztán, hidegen, jéggel, aztán nemes, öreg, érlelt alkoholokkal keverd össze, majd hígítsd gyümölcslevekkel, ízesítsd tovább koktélszirupokkal.

Kedves egészségedre, bulira fel!


Történelem:

1430.-ban a Chudov Apátságban, Moszkvában történt az alábbi. Isidore szerzetes megtalált egy régen elfeledett. Pár nap múlva egy réz üstben a leirat alapján elkészített egy folyadékot, italt, amelyet kiöntve a gyertya fényénél mustrálgatott.

Csodásan tiszta, remek italt alkotott, és innentől ez lett az etalon. rengeteget kísérletezett, fejlesztett és végül eljutott a tökéletesig.

A végeredmény az lett, hogy a cári család is felfigyelt a csodás nedűre, így vált Isidore királyi beszállítóvá, a receptet titok övezte.

Mostanára a titok fellebbent és a vodka országról országra elterjedt. Természetesen a világ minden pontján megpróbálták lemásolni a remekművet, persze nem sok sikerrel. Persze azért Isidore receptje megmaradt, és Oroszországban rekonstruálták is a vodkát. Így alakult ki a Legend of Kremlin Vodka.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!