Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Belvedere Ginger Zest 0,7 40%

belvedere_ginger_zest.jpg
belvedere_ginger_zest.jpg
Cikkszám: Ig-01112
Felvéve: 2020-05-21
Módosítva: 2023-06-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 414 Ft / 1 l
Ár: 17 090 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17090 Ft 17090

Termékismertető

Belvedere Ginger Zest 0,7 40%

 

Származási hely: Lengyelország, Zyrardów
Lepárló: Belvedere Vodka Distillery /Millennium Csoport/
Ital típus: Tiszta vodka, 4-szeres lepárlású, szűretlen.
Alapanyag: Rozs + gabona és a gyömbér + gyümölcsök + fűszerek

Érlelés:

Illat: A Belvedere Ginger Zest 0,7 40%: Kipárolgásában nagyon erőteljesen jönnek ki a gyömbéres-citrusos-gyümölcsö-fűszeres zamatok! Az alap azonban természetesen a csodás, kiemelkedő minőségű, finoman megalkotott tiszta vodka. Friss, ropogós, narancshéjas, grapefruitos, lime-os, zöldalmás, mandarinos,- egyszerűen szuper! Az illatai szinte szétrobbantják az orrot!

Íz: A Belvedere Ginger Zest 0,7 40%: A vodka és a gyömbér, az a kettősség uralkodik! A világhírű finomságú alap italról nem is kell külön írni. Na de ott van abben az italban a bársonyos gyümölcsösség, a lime, a citrom, a narancs, a grapefruit, a csodás áztatott bogyósgyümölcsök kifejezetten remek aroma csokra is! Édeskés-száraz, simogató, ízes, fűszeres, kellően jó bukéval bíró remek itókáról van szó!  

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, gyömbéres, fűszeres és selymes.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Végy egy szép poharat, - kristály vagy ólomkristály legyen a -, majd hörpints belőle tisztán, szoba hőmérsékleten, aztán próbáld ki behűtve majd jéggel. 

Élvezd az életet, de ne egyedül tedd.....! EGGS!


Érdekesség:

Egy kis technológiai és történeti áttekintés:

A lengyel gyártó esküszik az artézi vízre és az aranyrozs alapanyagra. Semmilyen adalékot nem használ, illetve csak természetes anyagokat.

Jellemzője még a négyszeres lepárlás, ami a végére egy hihetetlen tiszta italt eredményez.
Maga a név a ,,Belweder,, nevű Lengyel Elnöki Palota nevéből jön, és a Zyrardów nevű városban van a lepárló. Az ital címkéjén megjelenik a palota szimbóluma.

1996.-ban indult a márka az USA-ban, és úgy vezették be, hogy ez az első luxus ,,liquor,, (alkoholos ital), és szuper prémium vodka.

A gyártói szándék 1910.-ben nyert teret legelőször az alapítással. 2001.-ben a Millennium csoport privatizálta a gyárat.

2005.-ben már a luxus cikkeket forgalmazó LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) birtokába került ez a lepárló, idővel a részvények 100 %-át megszerezték.

Ez a vodka lett a 24. James Bond film ,,hivatalos vodkája,, - amire biztos sokan visszaemlékeznek a filmből. (a film címe: Spectre)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!