Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Maker's Mark Cask Strength 0,7 55,75%

makers-mark-cask-strength.jpg
makers-mark-cask-strength.jpg
Cikkszám: Ig-01101
Felvéve: 2020-04-02
Módosítva: 2020-04-06
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 38 457 Ft / 1 l
Ár: 26 920 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 26920 Ft 26920

Termékismertető

Maker's Mark Cask Strength 0,7 55,75%

 

Származás: USA, Kentucky
Gyártó: Maker's Mark Distillery
Alapanyag: Vörös téli búza, Kukorica, Árpa,

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: Az érdekessége maga a csomagolás, ugyan is egy viasszal lepecsételt palackban van az ital, a viasz réteg színe téglavörös.

Illat: A Maker's Mark Cask Strength 0,7 55,75%: Ez egy igazi robosztus erősségű, izmos alkohollal bíró olyan ital, amely egy hordóból van, semmit nem kevernek hozzá, ezért kellőképpen egyedi. Természetesen egyébként a márkára jellemző kipárolgásokkal bír. Nem csak egy egyedi palackozású, de egyenesen kézműves ital, mert annyira pontról pontra odafigyelnek pld. az alapanyagokra. Szépséges párák, zamatos gőzei meggyőzik a kóstolást megkezdőket, hogy egy édeskés, virágos,  szárított virágos, gyümölcsös, kicsit mézes, fahéjas, remek itallal van dolguk. Karamellás, szinte csak csipetnyit, nagyon enyhén füstös, hordós aromák és zamatok robbannak be a kíváncsi orrba.

Íz: A Maker's Mark Cask Strength 0,7 55,75% whiskey-t azoknak ajánljuk, akik szeretik, ha lezsibbadnak az ízelelőbimbók,- itt az alkohol mennyiségére utalunk. Egyedi, kézzel írott címkéje is tanúskodik az különlegességéről. Erős, maszkulin, kihívást jelent, 55,75 % alkohol csábítja el az örök kalandorokat! Erre a márkatagra is elmondható, hogy bátor, izgalmas ízvilággal rendelkezik. Hozza a sajátos jegyeit, azaz édeskés, juharszirupos, mézes, mazsolás, vaníliás, fahéjas, karamellás, csokis, hordós, dongás, mangós, narancsos, barackos, fűszeres, kandírozott narancshéjas,- szuper! Nincs benne semmi karcosság, erőszakos íz-részlet. Kiemelkedően bársonyos. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, sőt hosszú a lecsengése, édeskés, olajos, fahéjas, fűszeres, gyümölcsös, icipicit füstös.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskey-s pohárban.

Ne  hezitálj, berobbansz a buliba, ha egy ilyen flaskát viszel a hónod alatt ma este! Eggs!

Érdekesség:

Maker's Mark bourbon whiskey 0,7 45%

A Maker's Mark az USA-ban rendkívül közkedvelt ital. Olyan lehet, mint Magyarországon a szilvapálinka, vagy mint a Tokaji. Nem nagyon van olyan amerikai, aki ne ismerné ezt a szép bourbont.

Ez a whsiky egyre népszerűbb Európában - így hazánkban is. A Maker's Mark olyan bourbon amelyet  kézzel viaszolt, speciális palackba töltenek.

Üvege szép, látszik, hogy egyedileg tervezett!

Gyártása Lorettóban, USA, Kentucky történik.

Kézműves whiskynek számít, mert az alapanyagokat ténylegesen egyedileg, alkotónként válogatják össze.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!