Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bailey's Red Velvet Cupcake 0,7 17%

baileys-red-velvet-cupcake.jpg
baileys-red-velvet-cupcake.jpg
Cikkszám: Ig-01084
Felvéve: 2020-02-11
Módosítva: 2022-04-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 257 Ft / 1 l
Ár: 9 980 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9980 Ft 9980

Termékismertető

Bailey's Red Velvet Cupcake 0,7 17%


Származás: Írország
Gyártó: Bailey's Liqueur Co.
Alapanyag: Whisky (3 évig van fahordóban), tejszín, ízesítő növényi anyagok. 


Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Bailey's Red Velvet Cupcake 0,7 17% egy tejszínes emulziós likőr whiskyvel keverve. Addicionális vanília és fahéj itt a vörös bársony tortaz extra zamata. Az illata valóban whiskys-tejszínes, édeskés, mogyorós, csokoládés, mandulás, és egy kissé még diós is talán. Kávés, csokoládés, karamellás aromák is előkerülnek. Az egyik kiemelkedő illata a vaníliáé. A whisky alap miatt a malátás, gabonás jegyek is szerepelnek az illatok között. A végén még lehet érezni egy icipici fahéjat és kakaót is.

Íz: A Bailey's Red Velvet Cupcake 0,7 17%: A Bailey's gyártója itt is fahéjjal és vanília hozzáadásával növelte meg a variációi számát, úgy, hogy az alap ízek megmaradtak. Ez a világhírű krémlikőr volt az első tartósan az üvegben megmaradó homogén emulziós likőr. Krémes, lágy, édes,- mint a vörösöbársony torta szeletek. A whisky malátás, árpás jellege határozottan kiérezhető. Vanília, csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mogyoró és mandula, pörkölt kávé aromáival folytatódik az íz-rétegek felsorolása. Komoly szerepet kapott benne a tejszín bársonyossága és finomsága, ami viszont a kétszeres zsírtartalmának köszönhető. Összetett, kiemelkedően finom és lágyan krémes, "öröm-likőrről" van szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, tejszínes, vaníliás, fahéjas, csokis, tejcsokis, fehér csokis.

Szín: Világos barnás, kissé pirosba hajló.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Imerd meg, a családoddal ismertesd meg ezt klassz likőrt, esetleg készíts hozzá a "buli" kedvéért Vörösbársony Tortát!

 

Érdekesség:

Ez a fantasztikus, finom likőr 1974.-ben született, akkor, amikor az egyik hatalmas cégnek whisky feleslege maradt a raktáraiban. Ma már nyugodtan állítható, hogy a világ egyik,- ha nem az első - legelismertebb likőre. Ebben a pillanatban kb. 50.000 tehén csak azért él, hogy az általa termelt tejből készült tejszín elég legyen az előállításához. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!