Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador The Best of 1980 rum 0,7 45%

dictador-the-best-of-1980.jpg
dictador-the-best-of-1980.jpg
Cikkszám: Ig-01079
Felvéve: 2020-01-21
Módosítva: 2020-08-13
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 104 486 Ft / 1 l
Ár: 73 140 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 73140 Ft 73140

Termékismertető

Dictador The Best of 1980 rum 0,7 45%


Származás: Columbia
Gyártó: Dictador Rum Distillery
Alapanyag: cukornádmelasz

Érlelés: 
35 évig, speciálisan ennek a rumnak készült, használt tölgyfa hordóban történt (sherry) 1 hordó készült, azaz 300 üveg összesen!

Illat:
A Dictador The Best of 1980 rum 0,7 45%: Ha az illatairól akarunk beszélni, akkor sok időt fogunk eltölteni a jellemzésével! Nagyon komplex, kimagaslóan összetett, finom, aromás, zamatos. Ez az általános karaktere. Mellette kijön belőle a pörkölt melasz, kissé lekapott karamell, édeskés méz, pörkölt kávé, a hordó dongájának ódon, égetett, tölgyfás zamata, szárított gyümölcs, citrus, mangó, lime, fahéj, szegfűszeg, koriander, kakaó, csokoládé, pörkölt mandula, pörkölt nogyoró, dió, kesudió. Gratulálni kell az alkotónak úgy, hogy még meg sem kóstoltuk! 

Íz: A Dictador The Best of 1980 rum 0,7 45%: Nos nekigyűrközve ennek az italnak, nyugalmat kell magunkra erőltetni a ránk váró rendkívül sok zamat elemzése okán!  Az ízei fenségesek, nagyon sok rétegből állnak, fokozatosan adja le az 1-5 kortyok között, majd a 6-10 között a maradékot, de akkor sincs vége a felfedezésnek. Melaszos, hordós, csokis, kakaós, édeskés-száraz, pörkölt mogyorós, mandulás, diós, mézes, lekváros, kandírozott gyümölcsös, citrusos, fűszeres, csokis, karamellás, kókuszos, mangós, körtés, narancsos. Elképesztő ízek, aromák, zamatok vannak jelen. Olajos, dús, bársonyos,- nagyszerű! 

Lecsengése: Nagyon hosszú és sokáig kitart, a komplexitása percekig sem szűnik.

Szín: Sötét barna, vöröses mahagónis

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána ne keverj bele ebbe a csoda rumba semmit!

Rendezz Nagy Vigasságot ezzel a rum csodával az asztalon! Eggs!

 

Érdekesség:

Ez a rum Columbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!