Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dzama 1998 rum 0,7 45%

dzama-1998.jpg
dzama-1998.jpg
Cikkszám: Ig-01071
Felvéve: 2019-12-18
Módosítva: 2019-12-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 35 686 Ft / 1 l
Ár: 24 980 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 24980 Ft 24980

Termékismertető

Dzama 1998 rum 0,7 45%


Származási hely: Madagaszkár
Lepárló: Groupe Vidzar
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelési idő: 13 év
Érlelés módja: Tölgyfa hahordóban érlelt

Illat: A Dzama 1998 rum 0,7 45%: Az illatának a megismerésekor a származási helye már eleve kiváncsivá teszi az embert. Megillatozásakor a jellemzője a 10 éves érlelés következménye, azaz a selymes, összetett, lágy illatok. Melaszos édesség , a pörkölt aroma csokor kipárolgása. Megérezhető a vanília, a pörkölt kókusz, pörkölt melaszos-cukros és fahéjas zamat. Kakaó és csokoládé, vattacukor, baracklekvár, mazsola, mangó finom illata száll fel még a pohárból.   

Íz: A Dzama 1998 rum 0,7 45%: Ami rögtön lenyűgöző, az a rengeteg íz réteg benne! Az egzotikus forró éghajlatú szigeten igazi minőségi alapanyagokból indul el nemesedési útjára, és ez meg is található a kóstolási ízekben. Édes, pörkölt melaszos, cukros, mézes, fadongás, vaníliás, sült banán, pörkölt kókusz, némi kis fahéj és csipetnyi citrus fedezhető fel a szépen érlelt, selymes kortyaiban. A vége felé pörkölt mogyoró és mandula is elégedettséggel tölti el az ízekre vágyó ajkakat.  Nagyon selymes, nagyon összetett, kiváló élvezetet ad.

Lecsengés: Hosszú, komplex, édeskés, fűszeres, olajos, zamatos, aromás, pörkölt fadongás, mézes jegyekkel tűnik tova.

Szín: Sötétebb barnás.

Így élvezd a poharadban: Mindenképpen önmagában kóstold meg szobahőmérsékleten, vagy jéggel, és ne feledd a kóstoló pohár legyen egy szép kristáy!

Tedd fel magadnak a kérdést: ismerek finom italokat Madagaszkárról? Ha igen azért, ha nem azért kóstold meg, finom! ha igen, akkor ezt is kóstold meg! EGGS !

 

Érdekesség:

" Látogassunk el a szuper egzotikus Madagaszkárra, és tegyünk egy kis kitérőt a madagaszkári rumok világába !

Madagaszkár talán leghíresebb rum gyára a Groupe Vidzar, ahol a Dzama márkájú terméket állítják elő.

A minőségi követelméyeik alapköve a válogatott nemes alapanyag bevitele a rendszerbe, az adalékoktól, színezékektől való tartózkodás, állandó minőségellenőrzés. Ezen az éghajlaton, ilyen biológiai környezetben, melegben, - bizony nagyon magas minőségű alapanyagokra lehet szert tenni, amikor rum gyártásba fogunk.

Nagyon szép nemzetközi elismerések tucatjai bizonyítják a szakembereik rátermettségét a szép rumok megalkotására, pár éve bekerültek a világ 50 legjobb rum-családba."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!