Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Captain Morgan Gingerbread 0,5 30%

captain-morgan-gingerbread.jpg
captain-morgan-gingerbread.jpg
Cikkszám: Ig-01049
Felvéve: 2019-11-18
Módosítva: 2019-11-20
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 11 460 Ft / 1 l
Ár: 5 730 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5730 Ft 5730

Termékismertető

Captain Morgan Gingerbread 0,5 30%

 

Származása: Karib-térség, Puerto Rico
Lepárló: Destilieria Serralles
Alapanyag: cukornád + fűszer és ízesítő növények
Érlelés: fahordóban

Illat: A Captain Morgan Gingerbread 0,5 30%: A pohárba történő kitöltése után azonnal telíti a kiváncsiskodó orrát az igazi, hamisítatlan rum + gyömbér aroma. Pár perc és kiteljesedik a benne lévő sok zamat. Úgy mint a pörkölt melasz, a gyömbér, a csokoládé, karamell, tejcsokoládé, a vanília, a frissen őrölt kávé. Kissé édeskés, nektáros, tósztkenyeres, tele van ez is fűszerrel. Kandírozott gyümölcsök, mazsola, méz, lekvár zamata jelenik meg a páráiban. 

Íz: A Captain Morgan Gingerbread 0,5 30%: Nyilvánvalóan mézes-gyömbéres-kenyeres-kalácsos jelege van ennek a jó rumnak. egy remek ízű rum. Kiemelten fűszeres, gyömbéres, gyógynövényes, kandírozott gyümölcsös. Azonban ne feledkezzünk meg az alap ízről sem, amely nem más, mint a pörkölt melasz! Ráadás a mazsola barack és szilvalekvár, vanília, csoki és karamell, pörkölt mogyoró, mandula, pisztácia, datolya, nararncshéj aromák emelik az élvezeti értékét. 

Lecsengés: Édeskésen, gyömbéres-kalácsos, fűszerekkel telítetten tűnik tova.

Szín: Világos sárgás-barna

Így élvezd a poharadban: Na, ez az egyik olyan rum, amihez ne tégy semmit, azt találd ki, hogy jéggel vagy anélkül próbálod ki. Jól bírja koktélokban az ízetlenebb alkoholokat, mint pld. a vodka. Eggs!

Legyen szép estéd! Eggs!

 

Érdekesség:

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!