Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ouzo Pileus 0,7 37,5%

ouzo-pileus.jpg
ouzo-pileus.jpg
Cikkszám: Ig-01022
Felvéve: 2019-09-10
Módosítva: 2021-03-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 6 300 Ft / 1 l
Ár: 4 410 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4410 Ft 4410

Termékismertető

Ouzo Pileus 0,7 37,5%

Származása: Görögország
Lepárló: Pileus Distillery
Alapanyag: Finom mazsolából párolt alkohol, ánizs, többféle gyógy és fűszernövény


Érdekesség: Ez a likőr egy érdekes növényre, az ánizsra épül, az alkoholtartalma 2 szeres lepárlással és desztillálással kerül bele a likőrbe. Receptje 1940-től létezik, titkos. 


Illat: A Ouzo Pileus 0,7 37,5%: A likőr páráiban a fő elem nyilvánvalóan az ánizs, na és itt is relatíve magas az alkohol rész. Sűrű, olajos hatású, krémesállagú már a párája is, szárított növényes, szénás, illóolajos. Itt sem hiányzik a koriander, a kardamon a szegfűszeg, gyömbér halvány aromája. Nagyon speciális zamatai nem mindenkinek nyerik el a maximális tetszését.

Íz: A Ouzo Pileus 0,7 37,5%: Az ital legelső kortyaiban "mindent visz" az ánizs! Édeskés, azonban száraz is egyben, kicsit lisztes hatású és érdekes módon  párhuzamosan olajos, dús, közepesnél erősebb alkohol érzettel a szájban. Jelen esetben is rengeteg mellék íz kerül szépen lassan elő. Több fűszernövény, pld. a kardamon, koriander, citrusosk, illóolajok, szénás-szárított növényes, üdítő, frissítő hatású itóka.  

Lecsengés: Ánizsos, édeskés, fűszeres, közepesen hosszú.

Szín: Világos, áttetsző.

Koktélokhoz: Nagyon finom, jó italokat lehet belőle keverni, ízesíteni. Felhasználható akár desszertekhez, fagylaltokhoz is.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Próbáld ki és lehet beleszeretsz! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!