Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ron Zacapa Centenario Ámbar 12é rum 1,0 40%

ron-zacapa-c-ambar-12.jpg
ron-zacapa-c-ambar-12.jpg
Cikkszám: Ig-01002
Felvéve: 2019-05-29
Módosítva: 2021-11-04
Egység: 1 lBruttó egységár: 21 810 Ft / 1 l
Ár: 21 810 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 21810 Ft 21810

Termékismertető

Ron Zacapa Centenario Ámbar 12é rum 1,0 40%

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Származás: Guatemala
Gyártó: Ron Zacapa Rum Distillery
Alapanyag: cukornádméz

Érlelés: 
4-12 évig, speciálisan ennek a rumnak kiválasztott, használt tölgyfa hordóban történt (sherry, oloroso, solera rendszerben). (Ananászon kitenyésztet élesztőgomba felhasználásával kezdődik az előállítása)

Illat:
A Ron Zacapa Centenario Ámbar 12é rum 1,0 40% pDD illata gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, fás, dongás, kakaós, karamellás, pörkölt dongás, sherrys, teás, fűszeres, szárított és kandírozott gyümölcsös. Selymesen járja át az orrot, és rögtön kóstolásra sarkall. Mézes, körtés, lekváros.  

Íz: A Ron Zacapa Centenario Ámbar 12é rum 1,0 40% ízei: Kortyaiban rengeteg komplex zamat jelentkezik azonnal. Mézes, fűszeres, fahéjas, kandírozott narancshéjas, kakaós, karamellás, citrusos, lime-os, körtés, lekváros, sherrys, selymes, bársonyos, nagyon nagy íz élményt nyújt. 

Lecsengése: Kellemesen hosszú, édeskés, hordós, fahéjas, kakaós utóízzel távozik.

Szín: Sötét barna

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána ne keverj bele ebbe a csoda rumba semmit!

Ünnepeld meg a saját szülinapodat ezzel a szépséggel az asztalodon! Eggs!

 

Érdekesség:

Ezeket a csodás rumokat 2.300 méter magasságban, - a felhők között, -  Guatemalában készítik.

Alap tulajdonságok az egész gyárban: művészi szintű alapanyag kiválogatás, fermentálás és lepárlás, hordó kiválogatása, mester keverők alakalmazása. Nos, ezek azok az alapvető minőségi sarokpontok, amiért a Zacapa azzá lett amit ma az üvegekben látunk.

A rumot három fajta hordóban érlelik, melyek az amerikai ex-bourbon, spanyol sherry és Pedro Ximenez tölgyfahordók,- ezeket váltogatják.

A cukornádmézt ananász élesztővel oltják be és utána erjesztik.


Ron Zacapa Centenario Ámbar 12y rum (1,0 40%)(Angol/English)

Place of origin: Guatemala

Producer: Ron Zacapa

Main ingredient: Sugarcane honey

Method of maturation: In used oak barrels specially selected for this rum for 4-12 years in Solera system. The manufacturing starts with the cultivation of yeast on pineapples.

Odour: The scent of the Ron Zacapa Centenario Ámbar 12y rum (1,0 40%) is full of scents like candied orange peel, staves, cocoa, caramel, oak, sherry, tea, spices, dried and candied fruits. It gently mingles in the nose and prompts you to take a sip. The aromas of honey, pear, and jam at the end are fascinating.

Taste: At the first sip of the Ron Zacapa Centenario Ámbar 12y rum (1,0 40%), the countless number of aromas and flavours burst in the taster’s mouth. The flavours of honey, spices, cinnamon, candied orange peel, cocoa, caramel, citrus, lime, pear, jam, and sherry is complemented by the rich and velvety texture.

Aftertaste: The aftertaste lasts pleasantly long; holding a hint of staves, cinnamon, and cocoa.

Colour: Dark brown

Consumption suggestion: It is recommended to try it chilled at 18 degrees. Do not mix it with other ingredients.

Background: These wonderful rums are made at an altitude of 2300 metres, among the clouds in Guatemala. The most basic features of the factory are the artistic level of selection of raw materials, fermentation, distillation, and the professional knowledge of the master blenders. These are the main reasons why Zacapa has become what we see in the bottles today.

Celebrate your own birthday with this beauty on your desk! Cheers!

 

Ron Zacapa百年琥珀的朗姆酒12 (1,0 40%)

品名: Ron Zacapa Centenario Ámbar 12y rum (1,0 40%)

产地:危地马拉

酒厂: Ron Zacapa

主料:甘蔗蜂蜜

陈酿方法:在为这款朗姆酒特选的橡木桶中陈年4-12年。陈酿始于培养菠萝上繁殖的酵母。陈酿的方法为索莱拉系统。在用于陈酿的仓库里,三四排木桶相互叠放。由于索莱拉系统的特殊性,装瓶的朗姆酒总是从最低的一排中取出,每次则是最多三分之一的含量。取出的酒被第二排的木桶等量取代,而第二排的木桶的等量则是被第三排的木桶等量代取的。木桶都不是完全密封的,以便木桶里的饮料与空气接触。因此在朗姆酒的表面上将形成一层酵母,为这款朗姆酒增添了一抹迷人的风味。

气味: Ron Zacapa百年琥珀的朗姆酒12 (1,0 40%)的香气极具蜜饯橙皮,橡木,可可,焦糖,雪莉酒,茶饮,香料和干果的芬芳,引人入胜。紧随其后的蜂蜜,梨子和果酱也大放异彩。以上感触都在鼻腔里缠绵,使人们不得不沉醉其中。

口感: 体验到Ron Zacapa百年琥珀的朗姆酒12 (1,0 40%)第一口的时候,首先感到的是芬芳和香味完美的交融。其中以蜂蜜,香料,肉桂,蜜饯橙皮,可可,焦糖,柑橘,酸橙,果酱和雪莉酒为主,与此同时丰富而滑腻的质地作为最佳的载体完美呈现了以上口感,堪称一绝。

后味:入口后持续时间很长,带有橡木,肉桂和可可的回味。

颜色: 深棕色

饮用建议: 这款朗姆酒不建议适用于混合鸡尾酒。首先品尝18温度下,其次加冰。

背景: 这款极为奇妙的朗姆酒是在危地马拉的云层之间,高度为2300米制造的。酒厂所基本的特点在于原料的艺术筛选,发酵,蒸馏,以及混合大师的素养和心血。因此Zacapa达到了目前的百花齐放的状态。

干杯!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!