Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Prince de Polignac X.O. Royal cognac 0,7 40% pDD

prince-de-polignac-xo.jpg
prince-de-polignac-xo.jpg
Cikkszám: Ig-00994
Felvéve: 2019-05-10
Módosítva: 2019-05-14
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 30 086 Ft / 1 l
Ár: 21 060 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 21060 Ft 21060

Termékismertető

Prince de Polignac X.O. Royal cognac 0,7 40% pDD


Származás: Franciaország, Cognac Megye
Gyártó: Polignac Konyak Ház
Alapanyag: Szőlő - Grand Champage és Petit Champagne

Érlelésiidő: minimum 10 év

Illat: A Prince de Polignac X.O. Royal cognac 0,7 40% pDD illatairól: Fontos! Töltsük ki először is egy klasszikus konyakos pohárba, kicsit melegítsük a tenyerünkben! A családi név a franciaországi legrégebbi családot takarja - a konyak alkotás szakterületen. Kipárolgásaiban érezhetjük az orrunkban azt a bizonyos összehasonlíthatatlan konyakos, édeskés, szőlős, boros, eredeti aromákat, és rögtön realizáljuk, hogy ez egy XO, egy öreg, 10 évig vagy tovább érlelt konyak. Ott van benne a vaníliás, hordós és dongás, fahéjas, gyömbéres, kandírozott naranacshéjas illat felhő a pohárban. Kiemelkedő, gazdag, gyümölcsös zamat-felhő van jelen, baracklekváros, pörkölt mogyorós, pörkölt mandulás, selymes és simogató, élvezetes.

Íz: A Prince de Polignac X.O. Royal cognac 0,7 40% pDD. A sokáig megszimatolt és megillatozott pohárból most már jusson az ajkakhoz is el pár apró korty! csuda finom, élvezetek maximumát nyújtó kiváló ital - elgondolkodtató érlelési is megalkotási tapasztalattal, szaktudással a cseppjeiben! Édeskés-száraz, hordós, dongás, vaníliás, korianderes, fahéjas, mogyorós, mandulás, pisztáciás, szárított fűszerekkel teli, szárított virágos, teás, szénás. Selymessége, húzása, bársonyos simogatása önmagáért kiált! Kakaós, csokis, mazsolás, pörkölt kávés, tejcsokis a vége felé.

Lecsengés: kellően hosszú, édeskés, hordós, gyümölcsös, csokis, vaníliás.

Szín: sötét borostyán

Így kóstold meg a poharadban: kristály, ólomkristály konyakos pohárban, szoba hőmérsékleten lassú kortyokban.

Legyen egy nagyszerű, konyakos 7végéd! EGGS!

 

Érdekesség angolul:

"About Prince Polignac Cognac

Named after the oldest of France’s noble families, Cognac Prince Hubert de Polignac is owned by the company H Mounier, who are also part of the Charantais wine growers union Unicoop. Packaged in their distinctive grey, red or blue colours, the brand ranges from a VS upwards. Faithfully following the cognac making methods of old, today’s “Prince Polignac” cognac has won many awards since its inception over 60 years ago."


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!