Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Isle of Jura Destiny Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD

isle-of-jura-destiny.jpg
isle-of-jura-destiny.jpg
Cikkszám: Ig-00944
Felvéve: 2019-02-27
Módosítva: 2021-10-29
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 29 557 Ft / 1 l
Ár: 20 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20690 Ft 20690
Jura Whisky Distillery

Termékismertető

Isle of Jura Destiny Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD

Származás: Skócia
Gyártó: Jura Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Fahordóban, különböző ideig.

Illat: A Isle of Jura Destiny Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD kitöltése után az illataiban a füstösség erőteljes, de finom és nem nyomja el a többi aromát. Édeskés-száraz, vaníliás, malátás, pörkölt malátás, kelt tésztás. Van ebben is kandírozott szilva és körte, mazsola és datolya-szerű párái is érdemlegesek. Selymesen hatnak a gőz-pamacsok, azonban határozott, karakteres, olajos, fás, dongás, tölgyes, fűszeres, szárított szénás. Karamell és csokoládé is ott vannak.Fahéj, kávé, kakaó és egy kicsi ánizs marad a végére.  

Íz: A Isle of Jura Destiny Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD szomjat hozó illatfelhői után komoly íz élményben részesítik a kóstoló ajkakat. Az első kortyaiban ez a családtag is jelentősen füstös, édeskés-száraz, malátás, gabonás, fahordós, tölgyes, égetett tölgyes, faszenes. Nagyon komplex zamatokkal megáldott ital. Lekváros, szárított növényes, aszalt gyümölcsös, mézes, kakaó, csoki, fahéj, szegfűszeg és bors ismerhető még fel benne. Selymes, jó húzású, bársonyosan simogató.

Lecsengés: Hosszú, füstös, enyhén pörkölt, lekváros, szárított szénás, malátás, füstös, gabonás. 

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ezzel a palackkal a hónod alatt nyugodtan indulhatsz a HAVEROKHOZ  bulizni! EGGS!

Érdekesség:

Jura szigetének lakói babonásak. Egyszemű Cambell jóslatának legendája miatt a helyiek soha nem kezdték el a tőzeg vágását május előtt. Ez a szokás azóta is él Jura szigetén.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!