Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Erdei Gyümölcs + 2 pohár 0,7 62% pDD

tatratea-erdei-2-pohar.jpg
tatratea-erdei-2-pohar.jpg
Cikkszám: Ig-00933
Felvéve: 2019-02-14
Módosítva: 2022-03-03
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 543 Ft / 1 l
Ár: 12 280 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12280 Ft 12280

Termékismertető

Tatratea Erdei Gyümölcs + 2 pohár 0,7 62% pDD


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fekete tea, erdei gyümölcsök, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Erdei Gyümölcs + 2 pohár 0,7 62% pDD likőr illata nagyon erős alkohol kipárolgással kezdődik a megillatozása során. Meglehetősen elnyomja a többi aromát, de közben fel is tárja a zamatokat. Ettől is érdekes. Az alap szilvapálinkából érezhető is a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon dúsak az aromák. A 62 % alkoholtartalom kellően erős ahhoz, hogy érezhető legyen minden aroma és annak oldott zamata. A nagyszerű erdei gyümölcsök, málna, szeder, áfonya, szamóca egészen sűrű gyümölcsösséget okoz a kigőzölgésekben. Selymes, bársonyos, nagyon jól kiegyensúlyozott ital, remek koktél alapanyag.

Íz: A Tatratea Erdei Gyümölcs + 2 pohár 0,7 62% pDD likőr a második legerősebb változata a Tatratea családnak. A szilvapálinka nem kétségesen azonnal érezhető a sokféle erdei gyümölcs aroma és zamattal együtt. Kiválóan kioldotta az alkotó mester az íz anyagokat a gyümölcsökből. A fűszerek és a szárított gyógynövények boszorkányos finomságot és íz kavalkádot okoznak az italban. Erre a likőrre nem lehet azt mondani, hogy íztelen, sőt küzdünk az összes íz réteg meghatározásával.  

Lecsengés: Szilva pálinkás, málnás, szamócás, fűszeres.

Szín: Sötét narancs.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Próbáld ki a családoddal egy szombat este ezt a komoly ízekkel bíró remek likőrt,- még plusz pohár is van hozzá! Eggs! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!