Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Johnnie W. White Walker "Game of Thrones" Limited Edition 0,7 41,7%

johnnie-w-white-walker.jpeg
johnnie-w-white-walker.jpeg
johnnie-w-white-walker-2.jpg
Cikkszám: Ig-00897
Felvéve: 2018-12-05
Módosítva: 2020-05-06
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 271 Ft / 1 l
Ár: 17 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17690 Ft 17690

Termékismertető

Johnnie W. White Walker "Game of Thrones" Limited Edition 0,7 41,7%


Származás: Skócia, Islay
Gyártó: Johnnie Walker Whisky Distillery
Alapanyag : Árpa

Érlelés: 5 éven át, tölgyfahordóban. A késztermék itt is legalább 40 féle whisky keveréke. A világ egyik legnépszerűbb itala, a legkelendőbbek közé tartozik főleg a whisky kategóriában.

Illat: A Johnnie W. White Walker "Game of Thrones" Limited Edition 0,7 41,7%: Amikor elkezdjük az illatok megismerését, édeskés, finom árpamaláta, enyhe füstösség és hordós érlelés eredményeképpen némi donga aroma csiklandozza meg az orrot. Vaníliás, édes citrus, lime és olajos magvak enyhe, pörkölt illata száll fel a pohárból. Egészen leheletnyi fűszeresség - borsikafű jellemzően - zárja a sort. 

Íz: A Johnnie W. White Walker "Game of Thrones" Limited Edition 0,7 41,7%: Az édes, lágy árpamaláta és a hordós érlelés fás ízei elsődlegesek. Utána gyümölcsös, grapefruit, mandarin, narancs ízei élvezhetőek. Majd érkezik a vanílai, szegfűszeg, gyömbér és a fahéj pikáns aroma komplexuma. A többedik kortynál az íz rétegek kisimúlnak, egyensúlyba kerülnek és érezhetjük ennek a whiskynek a lágy, selymes végkifejletét az ízek tekintetében. 

Lecsengés: Kellemes, édeskés, gyümölcsös, enyhén füstös.

Szín: Közepes sárga, arany sárga

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály whiskys poharat, majd 18-21 fokon először, és hűtve jéggel másodszor és harmadszor is (!) próbáld ki !

Kedves egészségedre, ismerd meg ezt a világhírű, jó, új kiadású nedűt!

Érdekesség:

1820.-ban, Kilmarnockban alakult meg az első gyár. Évi 130 millió üveget, 200 országba szállítanak jelenleg, és állandóan fejlesztenek. Ezt a terméket a Trónok Harca 8. évadjának a tiszteletére adták ki kifejezetten Karácsonyra!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!