Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jim Beam Signature Craft 12é whiskey 1,0 43%

jim-beam-signature-craft-12-e.jpg
jim-beam-signature-craft-12-e.jpg
Cikkszám: Ig-00891
Felvéve: 2018-12-05
Módosítva: 2018-12-08
Egység: 1 lBruttó egységár: 14 160 Ft / 1 l
Ár: 14 160 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14160 Ft 14160

Termékismertető

Jim Beam Signature Craft 12é whiskey 1,0 43%


Származás: USA, Kentucky
Gyártó: Jim Beam Whisky Distillery
Alalapanyag: Jim Beam: min 51 % kukorica, árpa, rozs
Érlelés: Fahordóban, 12 éven át


Érdekesség: 1795.-ben, több mint 200 éve kezdte el Jacob Beam úr a whiskey gyártást és szeretett unokájáról, James"Jim" Beamről nevezte el a márkát, és lett a mai Jim Beam. Ami nagyszerű, az az, hogy ennyi ideje változatlan formában gyártják ezt a szép bourbon whhiskey-t, a Jim Beamet. Az egyik legkedveltebb amerikai whiskey. Jelen esetben ez a whisky egy merész próbálkozás a 12 éves whiskey-k minél jobb ízű összekeverésére.

Illat: A Jim Beam Signature Craft 12é whiskey 1,0 43%. Az illatában a rétegek erősebben, mélyebben beágyazottak. Édeskés, malátás, kicsit sült és pattogatott kukoricás, hordós, vaníliás, karamellás, virágos, mézes, mazsolás, tele kellemes hordó-fűszerekkel. Csokis, nem füstös, tölgyfás, fehérbors és némi koriander és kardamon is mintha lenne benne. Kiváló! Gyömbéres, grapefruitos.

Íz: A Jim Beam Signature Craft 12é whiskey 1,0 43% whiskey első kortyaiban azonnal érezzük a "lekomolyodott" és dús, mély, sűrű zamatokat. Hiába, a 12 éves hordós érlelés íz képző hatása vitathatatlan. Édeskés vanília, kevés tósztkenyér, pörkölt mogyoró és mandula emelkedik ki. Édeskés kukorica-melaszos, gyömbéres, kicsit pattogatott kukoricás, lágy és bársonyos. Fűszeres, gyógynövényes, korianderes, citrusos.

Lecsengés: Jó sokáig, hordós, pattogatott kukoricás, vaníliás, nem tőzeges, fűszeres, édeskés.

Szín: Aranysárga, sötét narancsos beütéssel.

Így kóstold meg a poharadban: Végy egy szép whiskey-s poharat - ha lehet, akkor kristályt - és szoba hőmérsékleten (18-21 fok) kezd el apró kortyokban, vagy hűtsd le, esetleg próbáld ki jéggel is. Koktélokban kifejezetten remek alap és kiegészítő ízeket visz bele a kevert italokba.

Kedves egészségedre, és a Családot is invitáld meg! Eggs!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!