Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bailey's Almande laktózmentes krémlikőr 0,7 13%

baileys-almande.jpg
baileys-almande.jpg
Cikkszám: Ig-00890
Felvéve: 2018-12-05
Módosítva: 2020-03-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 229 Ft / 1 l
Ár: 8 560 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8560 Ft 8560

Termékismertető

Bailey's Almande laktózmentes krémlikőr 0,7 13%


Származás: Írország
Gyártó: Bailey's Liqueur Co.
Alapanyag: Whisky ( 3 évig van fahordóban), tejszín, ízesítő növényi anyagok. 


Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

LAKTÓZMENTES!

Illat: A Bailey's Almande laktózmentes krémlikőr 0,7 13% egy tejszínes emulziós likőr whiskyvel keverve. Az illata valóban whiskys-tejszínes, édeskés, mandulás, csokoládés, pörkölt mogyorós, és egy kissé még diós is talán. Kávés, csokoládés, karamellás aromák is előkerülnek. Az egyik kiemelkedő illata a vaníliáé. A whisky alap miatt a malátás, gabonás jegyek is szerepelnek az illatok között. A végén még lehet érezni egy icipici fahéjat és kakaót is.

Íz: A Bailey's Almande laktózmentes krémlikőr 0,7 13%: Ez a világhírű krémlikőr volt az első tartósan az üvegben megmaradó homogén emulziós likőr. Krémes, lágy, édes. A whisky malátás, árpás jellege határozottan kiérezhető. Vanília, csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mandula, mogyoró, pörkölt kávé aromáival folytatódik az íz-rétegek felsorolása. Komoly szerepet kapott benne a tejszín bársonyossága és finomsága, ami viszont a kétszeres zsírtartalmának köszönhető. Összetett, kiemelkedően finom és lágyan krémes, "öröm-likőrről" van szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, mandulás, tejszínes, csokis, tejcsokis, fehér csokis.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Szeresd és tiszteld a hölgy ismerőseidet, ne tagadd meg tőlük ezt a mennyei ízt, ez még a LAKTÓZ ÉRZÉKENYEKNÉL IS LEHETSÉGES!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!