Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Legend of Kremlin vodka (RED) 0,7 40% pDD

legend-of-kremlin-red.jpg
legend-of-kremlin-red.jpg
Cikkszám: Ig-00884
Felvéve: 2018-11-29
Módosítva: 2023-08-17
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 771 Ft / 1 l
Ár: 17 340 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17340 Ft 17340

Termékismertető

Legend of Kremlin vodka (RED) 0,7 40% pDD

Származási hely: Oroszország
Gyártó: Kristály Lepárló

Tisztítás: hatszoros, artézi víz alapú

Figyelem,- különleges csomagolású!

Illat: A Legend of Kremlin vodka (RED) 0,7 40% pDD. Citrusos, enyhén fűszeres, kerek, kellemes, gazdag, tiszta. Ha valaki már megillatozta ezt a folyékony finomságot, akkor kb. ez jut az eszébe rögtön. Kicsi lengedező lime, citrom, nyirfakéreg, kevés birsalma zamat kerül elő. Felfedezhető benne egy kevéske széna, még kevesebb fehér virág aroma is.

Íz: A Legend of Kremlin vodka (RED) 0,7 40% pDD ízeiről és zamatáról azt lehet mondani, hogy mint vodka gazdag, telt, édes-sós hatások kápráztatnak el a szájban. Az aroma rétegek között csipetnyi bors és chili, nyirfa, lime, cédrusos semlegesség adja ki a gerincét annak az érzésnek, amelyet mi emberek ízlelésnek hívunk. Állítólag sokak szerint nincs íze a vodkának! Hát akkor tessék ezt a remekművet megkóstolni......

Lecsengés: Hosszú, tiszta.

Így kóstold meg: Tisztán, hidegen, jéggel. Aztán nemes, öreg, érlelt alkoholokkal keverd össze, majd hígítsd gyümölcslevekkel, ízesítsd tovább koktélszirupokkal.

Kedves egészségedre, - gondolj az alkotói történelemre, vígy belőle egy palakkal a legjobb barátodnak!

Történelem:

1430.-ban a Chudov Apátságban, Moszkvában történt az alábbi. Isidore szerzetes megtalált egy régen elfeledett. Pár nap múlva egy réz üstben a leirat alapján elkészített egy folyadékot, italt, amelyet kiöntve a gyertya fényénél mustrálgatott.

Csodásan tiszta, remek italt alkotott, és innentől ez lett az etalon. Rengeteget kísérletezett, fejlesztett és végül eljutott a tökéletesig.

A végeredmény az lett, hogy a cári család is felfigyelt a csodás nedűre, így vált Isidore királyi beszállítóvá, a receptet titok övezte.

Mostanára a titok fellebbent és a vodka országról országra elterjedt. Természetesen a világ minden pontján megpróbálták lemásolni a remekművet, persze nem sok sikerrel. Persze azért Isidore receptje megmaradt, és Oroszországban rekonstruálták is a vodkát. Így alakult ki a Legend of Kremlin Vodka.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!