Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Vecchia Romagna 25é brandy 0,5 40% pDD

vecchia-romagna-25e.jpg
vecchia-romagna-25e.jpg
Cikkszám: Ig-00874
Felvéve: 2018-11-27
Módosítva: 2018-12-02
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 64 980 Ft / 1 l
Ár: 32 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 32490 Ft 32490

Termékismertető

Vecchia Romagna 25é brandy 0,5 40% pDD


Származás: Olaszország
Gyártó: Vecchia Romagna Distillery
Alapanyag: Szőlő
Érlelés: Tölgyfahordóban, 10 éven át
Alkohol tartalom: 40% vol

Érdekesség: Ezt a brandyt Olaszország egyik legrégebbi és legismertebb szőlőjéből, a Trebbiano szőlőfajtából készítik (Franciaországban ez az Uni Blanc) 1820-ban alapították a lepárlót. Nagyon jellegzetes a palackja, igazi különlegesség, nagyszerű ajándék, kiváló meglepetés!

Illat: A Vecchia Romagna 25é brandy 0,5 40% pDD: Ez a 25 éves brandy már egy egészen más, külön kategória, hiszen az érlelési idő egy negyed század! Nyilván a nemes patinát biztosító hordóban. Első zamat a mély, dús, kiváló brandy, mazsola, méz, barack és a rengeteg, szinte beazonosíthatatlan gyümölcs. Majd jönnek az illatos fűszerek, a fahéj, fehérbors és a vanília, kardamon és gyömbér. Csokis, kakaós, karamellás. Hordós, fadongás, tölgyes, lekváros.

Íz: Vecchia Romagna 25é brandy 0,5 40% pDD megkóstolása egy ünnep már önmagában is! Az első korty íze enyhe édeskés jelleggel kezdődik, majd jön az egészen kiváló és jellegzetes brandy zamat, mazsola, a barack, mangó, csokoládé és a kakaó, a tószt és az olajos magvak, úgy, mint mandula, mogyoró, kesudió. Az öreg, nagyszerű érlelést jelentő hordó aromái szintén jellegzetes jegyei ennek a királyi italnak. Van benne vanília, pici gyömbér, fahéj, fehérbors, majd előkerül a kandírozott narancs, alma, szilva. Selymes, bársonyos, olajos, sűrű aromájú, - felséges! Gratulálunk az alkotó szakértelméhez!

Lecsengés: Nagyon hosszú, gazdagon gyümölcsös, fűszeres, vaníliás, csokis, mogyorós.

Szín: Sötét borostyán, barna.

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – konyakos poharat használva szobahőmérsékleten, és ha kedved van, akkor jéggel is, koktélokban is.

Élvezd ezt a szép napot, vagy ünnepelj ezzel a csuda itókával!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!