Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jameson whiskey 0,7 40% pDD

jameson-pdd.jpg
jameson-pdd.jpg
Cikkszám: Ig-00864
Felvéve: 2018-11-15
Módosítva: 2020-07-03
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 600 Ft / 1 l
Ár: 8 120 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8120 Ft 8120

Termékismertető

Jameson 0,7 40% pDD

Származási hely: Írország
Lepárló: Jameson Whiskey Distillery
Ital típus: 3-szoros lepárlású whiskey
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, ex-sherrys,- Oloroso

Érdekesség: Semmilyen füstösség nem érezhető!
 
Illat: A Jameson 0,7 40% pDD megillatozása egy remek élvezet. Az ital gőzeiben is bársonyos, selymes. Malátás, hordós, vaníliás, mogyorós és mandulás, tele finom aszalt gyümölcs zamatokkal. Letisztult, érett whiskey. Páráiban benne van a tölgy, a citrusok, kandírozott narancshéj, kicsi méz és mazsola illat. Összetett, remekül megalkotott itóka. Kiemelkedő a simulékonysága. Sherrys az érlelés hatására. Van benne szárított akácvirág, kicsi baracklekvár és egres aroma is.   

Íz: A Jameson 0,7 40% pDD illatai orr kápráztatóak voltak. Jöjjön az első korty! Édeskés, malátás, gabonás, aszalt gyümölcsös, virágos, nektáros, mézes, akácos, kicsit mazsolás és természetesen sherrys is az érlelés hatására. A  vanília és a az olajos magvak - mogyoró, mandula, dió - csak feldobják a remek és komplex zamat rétegeket. Bársonyos, nyelvet simogató, érett, kész whiskey!  Némi narancs, lime, egres, mangó is felfedezhető a többedik kortyban. Nagy élvezetet nyújtó itóka. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, édeskés, mogyorós, vaníliás, malátás, gyümölcsös.

Szín: Érett aranysárga.

Füstösség: Nincs.

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whiskey-s poharat használj!

Italra fel  7VÉGÉN, - főleg ha ajándékoznod illik! Eggs!

Érdekesség:

John Jameson 1780-ban alapította meg saját whisky lepárlóját Dublinban.

Írország gazdagon termő vidékeiről érkezett a létező legfinomabb árpa és a kristálytiszta víz. Ezek a természetes alapanyagok pontosan 3-szori lepárláson mennek keresztül, hogy létrehozzák azt a természetes, sima whiskey-t, amit úgy hívunk: "A Jameson"!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!