Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Pisco Capel Reservado 1,0 40% pDD (Moai figura)

pisco-capel-reservado-1-liter.jpg
pisco-capel-reservado-1-liter.jpg
Cikkszám: Ig-00859
Felvéve: 2018-11-15
Módosítva: 2023-12-05
Egység: 1 lBruttó egységár: 20 220 Ft / 1 l
Ár: 20 220 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20220 Ft 20220

Termékismertető

Pisco Capel Reservado 1,0 40% pDD (Moai figura)

Származása: Chile
Lepárló: Pisco Capel Distillery
Alapanyag: Szőlő

Érlelés: fahordós

Illat: A Pisco Capel Reservado 1,0 40% pDD (Moai figura) páráiban a muskotályos szőlő kétszeres lepárlása eredményezi a nagyon finom, gyümölcsös és virágos, kellemesen édeskés illatokat. A háromszoros szűrés eltávolította a szőlő héjának minden fanyarságát, maradtak a legjobb aromák és kipárolgások. A hordós érlelés elmélyíti, összefésüli az illatokat.  

Íz: A Pisco Capel Reservado 1,0 40% pDD (Moai figura) zamataiban a szőlő nemes gyümölcsének, fűszereknek az íze a modern és nagyon magas színvonalú lepárlás és tisztítás miatt kiemelkedően finom, muskotályosan édes, letisztult, összetett és bársonyos. Jó húzása van ennek az italnak, és egyértelműen érezhető a hordós érlelés.  

Lecsengés: Kellemes, közepesen hosszú, a jó ízek lassan enyésznek el.  

Szín: Sárgás-áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban de a nagy konyakosban jobban jönnek ki az ízek és aromák. Akár 18-20 fokon vagy hűtve is.  

Legyen kellemes estéd! Eggs!

 

Érdekesség:

" Chile, a történelméről, kultúrájáról, konyhájáról és persze kiváló borairól híres ország. Aki otthon van ezen a tájon, az biztosan ismeri a piscot, tehát a szőlőpálinkát, amely Chile nemzeti itala. Már az alapanyagaként használt szőlő is nagyon különleges, hiszen a világ egyik legszárazabb sivatagának közepén található Elqui¬ völgyben terem, vizeként pedig az Andokból érkező olvadt hó szolgál. Ebből a gyümölcsből cefrét készítenek, amely párlata lesz a pisco. "


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!