Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Old No.7. Legacy 0,7 43% pDD

jack-daniels-old-no-7-legacy.jpg
jack-daniels-old-no-7-legacy.jpg
Cikkszám: Ig-00854
Felvéve: 2018-10-05
Módosítva: 2020-01-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 21 029 Ft / 1 l
Ár: 14 720 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14720 Ft 14720

Termékismertető

Jack Daniel's Old No.7. Legacy 0,7 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A régi időkben zöld volt a whiskey márka színe, most újra gondolták az alkotók. Korábban 1904.-ben dobtak ki a piacra zöld címkéset.

Illat: A Jack Daniel's Old No.7. Legacy 0,7 43% pDD nem csak egy egyedi, nagyon szépen kialakított formával megáldott ital, hanem kiváló illatokkal is bír. Remekül megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky. A megillatozásakor kitűnik nyilván az alap aroma kollekció,- azaz a kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Már a gőzeiben is kissé édeskés, kissé füstös, azonban erősen vaníliás, hordós, fadongás, tölgyes aromájú. Tovább haladva az elemzéssel illóolajos, mazsolás, fahéjas, karamellás zamatok kerülnek a szimatoló orrba.

Íz: A Jack Daniel's Old No.7. Legacy 0,7 43% pDD whiskey ízei finomak. Amikor a szánkba vesszük az első kortyot, élvezettel érezhetjük az édeskés, illóolajos, bársonyos, lágy, égetett tölgyfahordós, dongás, kissé füstös íz-csokrot. Ez az ital igen sokrétegű, összetett aromákkal van megáldva. Benne vannak a következő zamatok: édeskés maláta, kukorica, rozs, karamell, vanília, fahéj, citrusok. Nagyon kellemes italú és húzású whisky!  

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Tisztelegj egy pohárkával ebből az italból az alkotóknak!  Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!