Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Captain Morgan Spiced Gold 0,2 35%

captain-morgan-spice-0-2.jpg
captain-morgan-spice-0-2.jpg
Cikkszám: Ig-00853
Felvéve: 2018-10-05
Módosítva: 2020-05-18
Egység: 0.2 lBruttó egységár: 12 800 Ft / 1 l
Ár: 2 560 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 2560 Ft 2560

Termékismertető

Captain Morgan Spiced Gold 0,2 35%

 

Származása: Karib-térség, Puerto Rico
Lepárló: Destilieria Serralles
Alapanyag: cukornád + fűszer és ízesítő növények
Érlelés: fahordóban

Illat : A Captain Morgan Spiced Gold 0,2 35% illataiban a finom pörkölt melasz, a karamell, a vanília igen erőteljesen, a frissen őrölt kávé hasonló erővel van jelen. Igen édes, édeskésen nektáros, dús fűszer ízharmónia jellemzi a kipárolgásait. Tele van csalogató és nagyon kellemes fűszerekkel, szárított gyümölcsökkel. Jelen van a mazsola, méz, lekvár zamata a gőzeiben. Összetett és rengeteg aroma réteg külömböztethető meg az illat felhőiben. Remek összhatása van a megillatozásának.

Íz: A Captain Morgan Spiced Gold 0,2 35% ízeiről az első kortyoknál csak annyit lehet kijelenteni, hogy, egy íz bomba telis tele aroma meglepetésekkel. Kiemelten fűszeres, gyógynövényes. Természetesen a pörkölt melasz, a méz, a mazsola édes ízhatása erőteljesen kiütközik. Barack és szilvalekvár, vanília, csoki és karamell jellemzi. Pörkölt mogyoró, mandula, pisztácia, datolya, narancshéj zamatai emelik az élvezeti értékét. Csuda finom összességében. Érdekes a kókuszos, mangós, fahéjas, szegfűszeges zamat rétege.

Lecsengés: Édeskésen, fűszerekkel telítve enyészik el a végén.

Szín: Világos barna

Így élvezd a poharadban: Na, ez az egyik olyan rum, amihez ne tégy semmit, azt találd ki, hogy jéggel vagy anélkül próbálod ki. Jól bírja koktélokban az ízetlenebb alkoholokat, mint pld. a vodka. Eggs!

Érdekesség:

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!