Termékeink

Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 0,7 43%

tullamore-dew-xo-caribbean.png
Cikkszám: Ig-00830
10 510 Ft

termekismerteto

Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 0,7 43%

Származás: Írország
Gyártó: Tullamore Dew Whiskey Distillery
Alapanyag: Árpa (malt, grain)

Érlelés: Háromszoros lepárlás, háromszoros keveréssel, (blendelés) Rum XO Fahordóban az eljárás végén.

Érdekesség: A Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 0,7 43% egy tisztelgés a karibi lélek és az ír szív között, erre emlékeztet a karibi Demerara Rumos hordós érlelés.  

Illat: A Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 0,7 43% a kipárolgásaiban egy kivételes ital jegyeit mutatja. A legfeltűnőbb az édeskés, melaszos, karibi gyümölcsös, rumos jelleg. Igazán csak kicsit füstös (!) de ez az öreg hordótól van főleg. Van benne csokoládé, kakaó és a karamell, pörkölt mogyoró és mandula, fahéj. Malátás, édes fűszerekkel teli, selymessége már a páráiban kiérezhető és kiélvezhető. 

Íz: A Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 0,7 43% ízei lekövetik a kipárolgásának az aromáit. Édeskés, gyümölcsös, melaszos, rumos, mazsolás, mézes ízek sok rétege fedezhető fel benne. Jelen vannak még a kakaó, csokoládé, karamell, fahéj, mogyoró és a mandula. A hordós érlelés is teljesen kiérezhető, annak is a pörkölt hordós zamata. Selymes, bársonyos, kiemelkedően érdekes és finom itóka. 

Lecsengés: Jó hosszú, rumos-malátás, kandírozott gyümölcsös, fahéjas, csokis.

Szín: Borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárba.

Legyen egy nyugalmas napod, beszélgess el a Családoddal az élet szépségéről! Eggs!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok