Termékeink

Jack Daniel's Master Distiller No.6. 1,0 43% pDD

jack-daniels-master-distiller-no-6.jpg
Cikkszám: Ig-00797
14 990 Ft

termekismerteto

Jack Daniel's Master Distiller No.6. 1,0 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Az a 6. számú kiadás. (Jimmy Badford)

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.6. 1,0 43% pDD megillatozásakor egészen pompás párák kerülnek ki a pohárból. Édeskés, kukoricás, szárított növényes, kissé szénás, tölgyfadongás, kakaós, karamellás, citrusos, kandírozott narancshéjas zamatok kecsegtetik a nagyon kiváncsi orrot. Értékelésünk szerint egy igazán szépen megérlelt, remek kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky. Benne van a melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Lágy, kissé füstös, erősen vaníliás, fűszeres.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.6. 1,0 43% pDD whisky tényleges megkóstolása nagyon izgalmas feladat, és tele van jó élménnyel. Azért, mert amit tapasztalunk az a következő: Ez a whisky egy olyan tradícionális termék, egy olyan tisztelgés a korábbi remek keverő mesterek előtt, amelyben a minőség az aduász. Édeskés, tölgyfa hordós, kissé füstös, de aromás, malátás, kukorica és rozs ízeivel telített. A karamell és a vanília sem hiányzik, pörkölt mogyoró és mandula, kesudió csak jót tesz az italnak. A citrusok finomak, jó a húzása.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, citrusos, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd, emlékezz a nagyszerű, nagy tudású keverő mesterekre! Pohárra fel, eggs!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok