Termékeink

Bacardi Carta Fuego Red Spiced rum 0,7 40%

bacardi-carta-fuego-red.jpg
Cikkszám: Ig-00795
7 990 Ft

termekismerteto

Bacardi Carta Fuego Red Spiced rum 0,7 40%


Származási hely: Puerto Rico
Lepárló: Bacardi
Ital típus: Ízesített rum
Alapanyag: Cukornádmelasz + ízesítő anyagok.

Érlelés: Kiégetett tölgyfahordóban

lllat: A Bacardi Carta Fuego Red Spiced rum 0,7 40% illatában a jellegzetes Bacardi-s aromák mellett és ráadásul rendkívül intenzív gránátalmás aromák szabadulnak fel. A friss ropogós, gyümölcsös, melaszos, pörkölt mogyorós, mandulás, kesudiós, szerecsendiós, vaníliás, mézes, karamellás, fahéjas, citromfüves. Na és persze a ráadás: csípős, borsos! Az biztos, hogy ritka intenzív párái vannak ennek az italnak.

Íz: A Bacardi Carta Fuego Red Spiced rum 0,7 40% csípős ízei rengeteg arom a réteget tartalmaznak. Melaszos alapkon számtalan zamat jelenik meg a kóstoláskor. Könnyed, friss ízében a hagyományos Bacardis ízvilág dominál, melyere jönnek rá a Pörkölt mogyoró, mandula, szerecsndió, méz, vanília, karamella, fahéj, citromfű, kesudó, bors, paprika, tósztkenyér és égetett cukor. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, fűszeres.

Szín: Piros-vörös

Így élvezd a pohárban: Keress egy szép kristály poharat és 18-20 fokon próbáld ki! Ha mást is szeretnél, akkor keverj belőle szuper koktélokat, vagy egyszerű hűsítő nedűket!

Bulira fel, indulhat a parti! Egss!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok