Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ron Zacapa Edicion Negra 0,7 43% pDD

ron-zacapa-edicion-negra.jpg
ron-zacapa-edicion-negra.jpg
Cikkszám: Ig-00766
Felvéve: 2017-12-04
Módosítva: 2020-10-29
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 44 571 Ft / 1 l
Ár: 31 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 31200 Ft 31200

Termékismertető

Ron Zacapa Edicion Negra 0,7 43% pDD


Származási hely: Guatemala
Lepárló: Ron Zacapa
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádméz
Érlelési idő: 6-24-év
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Duplán megpörkölt, használt, amerikai tölgyfahordóban ( innen a neve: Negra) és Pedro Ximenes Oloroso sherryhordóban

Illat: A Ron Zacapa Edicion Negra illatának a jellemzője az édesség és a pörkölt kipárolgás. A melasz sűrű lekvárossága teljesen átjön, illetve feldúsúl a vanília, fahéj, kakaó és a többféle hordó dongás, pörkölt tölgyes zamatokkal. Csodás aroma telítettség fedezhető fel. Tósztkenyeres, barnacukros, vattacukros, mézes, fűszeres gőzei megkapóak. Olyan blended /kevert/ italt hozott létre az alkotó, hogy minden tisztelet megilleti - és még csak az illatozásánál tartunk. 

Íz: A Ron Zacapa Edicion Negra ha hozzáférünk és megkóstolhatjuk, akkor legyünk felkészülve, mert rögtön levesz a lábunkról. Édeskés, fűszeres, pörkölt mogyorós és mandulás, csokoládés, melaszos, lekváros-olajos, nagyon sűrű zamatai egyből követelik a 2. és a 3. kortyot. Fahéjas, tósztkenyeres, édetett cukros, karamellás, kakaós, mézes aromái káprázatosak. Minden díjat és elismerét megérdemel! 

Lecsengés: Hosszan, fűszeres, olajos, zamatos, aromás, pörkölt fadongás, mézes jegyekkel tűnik tova.

Szín: Sötét rézvörös, barna.

Így élvezd a poharadban: Mindenképpen önmagában kóstold meg szobahőmérsékleten, vagy jéggel, és ne feledd a kóstoló pohár legyen egy szép kristáy!

EGGS !

 

Érdekesség:

Ezeket a csodás rumokat 2.300 méter magasságban, - a felhők között, -  Guatemalában készítik.

Alap tulajdonságok az egész gyárban: művészi szintű alapanyag kiválogatás, fermentálás és lepárlás, hordó kiválogatása, mester keverők alakalmazása. Nos, ezek azok az alapvető minőségi sarokpontok, amiért a Zacapa azzá lett amit ma az üvegekben látunk.

A rumot három fajta hordóban érlelik, melyek az amerikai ex-bourbon, spanyol sherry és Pedro Ximenez tölgyfahordók,- ezeket váltogatják.

A cukornádmézt ananász élesztővel oltják be és utána erjesztik.


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!