Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jägermeister Manifest 1,0 38%

jagermeister-manifest.jpg
jagermeister-manifest.jpg
Cikkszám: Ig-00757
Felvéve: 2017-11-21
Módosítva: 2022-12-23
Egység: 1 lBruttó egységár: 20 000 Ft / 1 l
Ár: 20 000 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20000 Ft 20000

Termékismertető

Jägermeister Manifest 1,0 38%

 

Származás: Németország, Wolfenbüttel
Gyártó: Jagermeister GmbH
Alapanyag: Finomított alkohol, + 56 növény

Indulás: 1934.-ben

Érlelés: Áztatás, keverés, rázás, szűrés, ülepítés, pihentetés, 2-szeres tölgyfahordós érlelés

Illat: A Jägermeister Manifest 1,0 38% egy új fejlesztés, limitált kiadás. 5-szörös előkészítési folyamaton megy át az ital, kétszeres hordós érlelésű, magasabb az alkohol tartalom - és mindez érezhető is a páráiban. Kevesebb cukor jellemző rá az eredeti Jagermeisterhez képest. Narancsos, vaníliás, krémes illatok jellemzik. A likőr első megillatozásakor itt is érezhetjük az alkoholt, de nem ez a domináns, hanem a szó szerint számtalan egyéb aroma. Szinte lehetetlen vállalkozás beazonosítani az összes zamatot, de a gyömbér és az ánizs elég határozott. Kardamon, citromfű, fahéj, kurkuma is mintha feltűnne a páráiban. Krémes, édes, bársonyosan aromás és zamatos italról van szó. 

Íz: A Jägermeister Manifest 1,0 38% keserűlikőr az illatoknál leírt alkotói változtatás miatt kissé hordós, sűrűbb, kevésbé édes, viszont vaníliás, narancsos plusz ízeket kapott. Nem kell annyira behűteni a minél jobb íz élvezet miatt. Egyébként nagyon sok mindenben azonos az eredetivel. Itt is minden esetben más előnyös zamatok tűnnek fel. Annyi bizonyos, hogy ánizs és gyömbér, némi fahéj, kardamon és citromfű van benne. A Kurkuma nagyon halvány. Rengeteg íz réteg és zamat pamacs van minden egyes kortyban. A nyelvnek nagyon krémes, simogató, kellemesen édes.

Lecsengés: Hosszú, mélyen beágyazódott íz rétegekkel.

Szín: Sötét, Rubinvörös rezes.

Így kóstold meg: Szép kristály pohárban, az érdekesség kedvéért kóstold meg 18-21 fokon, majd hűtve, - de nem mély hűtve, mert ez egy másik ital, nem az original Jager!

Csodás ízek, remek fejlesztés az alkotótól, kevesebb cukorral. Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!