Termékeink

Jack Daniel's Master Distiller No.5. 0,7 43% pDD

jack-daniels-master-distiller-no5-0,7.jpg
Cikkszám: Ig-00751
13 490 Ft

termekismerteto

Jack Daniel's Master Distiller No.5. 0,7 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Az a 5. számú kiadás. (Frank Bobo)

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.5. whisky értékelésünk szerint, az illatozásunk elkezdése utáni, rögtön jelentkező benyomás alapján, egy igazán szépen megérlelt, remek kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky. Az első illatról az jut eszünkbe, hogy ez egy a szárított kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Édeskés, lágy, kissé füstös, erősen vaníliás, hordós aromájú. Nagyon szépen visszaadja a fűszerességet és a mazsola, karamell, mogyoró illóolajos zamatait tárja elénk. 

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.5. whiskyt csak el kell kezdeni kóstolni, mert biztos, hogy örömöt fog okozni. Ez a whisky egy szép alkotás, egy tisztelgés a korábbi remek keverő mesterek előtt, és a minőség ezzel arányban is van. Azoknak az elvárásoknak tesz eleget nagyon magas szinten, amiben hittek a korábbi kiváló keverő szakemberek. Édeskés, hordós, füstös de aromás, malátás, kukorica és rozs ízeivel telített. A karamell és a vanília a helyén vannak. A citrusok finoman árnyalják az összhatást az italban. Kiváló a bukéja, jó kortyolni belőle. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd, emlékezz a nagyszerű, nagy tudású keverő mesterekre!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok