Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cubaney 15é Estupendo rum 0,7 38% pDD

cubaney-15-e-estupendo.jpg
cubaney-15-e-estupendo.jpg
Cikkszám: Ig-00736
Felvéve: 2017-10-30
Módosítva: 2023-02-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 943 Ft / 1 l
Ár: 17 460 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17460 Ft 17460

Termékismertető

Cubaney 15é Estupendo rum 0,7 38% pDD

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文


Származás: Dominikai Köztársaság
Gyártó: Oliver & Oliver Distillery
Alapanyag: Cukornád melasz

Érlelés: Kiváló minőségű tölgyfahordóban, 15 éven át, solera rendszerben.

Illat: A Cubaney 15é Estupendo rum kipárolgásai egy kicsit mélyebbek, sűrűbbek a 12 évesnél, de alapvetően az aromák  azonosak. Így tehát édeskés, zamatos, tölgyfás, pörkölt illatokat fedezhetünk fel azonnal, ahogy a megillatozásba belefogtunk. A csodás karibi melaszosság, selymesség az aromákon keresztül könnyedén varázsol el bennünket, győz meg a megillatozás öröméről. Citrusok és a karamell zamatai is előkerülnek, és némi finom csokoládé is kiemelkedik.

Íz: Ez a Cubaney 15é Estupendo rum hasonlóan a 12 éveshez, szintén elnyeri a kóstoló szimpátiáját azzal, hogy remek édeskés, vaníliás, csokoládés és karamellás aromák tolulnak elő,- de kicsit sűrűbb koncentrációban. Az ízlelő nyelvet bevonja, kőrbefonja mint egy finoman szőtt szőnyeg a selymes, hordós és pörkölt íz, a fadongás zamat. Nagyszerűen megalkotott ital, amely sok örömet hoz a fogyasztójának. Kiváló az árérték aránya ennek is. A többedik kortynál a fűszerességéhez kétség sem férhet, és kiegészül némi fahéjas jelleggel.

Lecsengés: Kellemes, édeskés, karamellás, fűszeres, vaníliás.

Szín: Sötét sárgás-barnás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptbe jó,- sőt még a cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Köszöntsd a családodat jeles alkalmakkor ezzel az íz csodával! eggs!

 

Cubaney 15y Estupendo rum (0,7 38% pDD)

Place of origin: Dominican Republic

Producer: Oliver & Oliver Distillery

Main ingredient: Sugar cane molasses

Method of maturation: In high-quality oak barrels for 15 years. The method of maturation is called the Solera process.

Odour: The evaporation of the Cubaney 15y Estupendo rum (0,7 38% pDD) is a slightly deeper, but denser than the 12-year-old version. The basic aromas are the same in both cases, such as the sweet, roasted, and aromatic fragrance of oak and molasses are mingling in the taster’s nose. The charming Caribbean aromas in the steam are simply overwhelming, contributed by the scents of citrus, caramel, and a slight chocolate.

Taste: Similar to the 12-year-old version, the Cubaney 15y Estupendo rum (0,7 38% pDD) reveals aromatic and fragrant flavours of sweet vanilla, chocolate, and caramel, which give a deep impression to the taster. After the first sip, this drink covers and wraps the tongue and the palate, which makes you feel like having a “rum-sheet” in your mouth. Shaking out the sheet, the velvety and roasted aromas of cinnamon, oak, and spices start to spread in the whole mouth, which is fascinating. It is a wonderfully crafted drink that brings a lot of joy to the consumer. The price-value ratio is also excellent.

Aftertaste: The aftertaste is very mild, sweet with a slight of caramel and vanilla.

Colour: Dark brown

Consumption suggestion: This product is suggested to mix with other ingredients. There are countless recipes, and it can even be used for gastronomical purposes. Otherwise, take a beautiful crystal glass, pour in a few cents of Cubaney 15y Estupendo rum (0,7 38% pDD) at 18-21 degrees. It can be chilled, or even remarkably delicious with ice.

Greet your friends and family on special occasions with this wonderful rum! Cheers!

 

Cubaney Estupendo朗姆酒15(0,7 38% 纸盒)

品名: Cubaney 15y Estupendo rum (0,7 38% 纸盒)

产地: 多米尼加共和国

酒厂: 奥利弗和奥利弗酒厂

主料: 甘蔗糖蜜

陈酿方法: 在高品质橡木桶中陈酿15年。陈酿的方法为索莱拉系统。在用于陈酿的仓库里,三四排木桶相互叠放。由于索莱拉系统的特殊性,装瓶的朗姆酒总是从最低的一排中取出,每次则是最多三分之一的含量。取出的酒被第二排的木桶等量取代,而第二排的木桶的等量则是被第三排的木桶等量代取的。木桶都不是完全密封的,以便木桶里的饮料与空气接触。因此在朗姆酒的表面上将形成一层酵母,为这款朗姆酒增添了一抹迷人的风味。

气味: 与12年的饮品相比,Cubaney Estupendo朗姆酒15(0,7 38% 纸盒)具有更浓郁的香气。而像木和蜜糖在其中有着举足轻重的作用,在本品所散发出的气味中,柑橘,焦糖和巧克力的芬香算得上是画龙点睛之笔,使得迷人的加勒比香气简直令人难以抗拒。

口感: 与12年的饮品相似,Cubaney Estupendo朗姆酒15(0,7 38% 纸盒)的口感呈现出香草的干爽、巧克力焦糖的香甜,肉桂的独特、橡木和香料的风味也给人一种深刻的印象。体验到第一口以后,首先饮品在上颚轻轻抿开,滑腻而平滑的触感包裹舌头,以上触感在口腔里彼此交融。本品可以进一步提升人们的享受,性价比也算得上上不错。

后味: 回味无穷,具有焦糖和香草的独特。

颜色: 深棕色

饮用建议: 佳品适用于混合鸡尾酒,或美食目的。不过也建议单独消费,准备一个水晶玻璃,倒入几美分18-21温度的Cubaney Estupendo朗姆酒15(0,7 38% 纸盒),可以冷藏一段时间或者加冰。

以这款朗姆酒迎接你的家人和朋友!干杯!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!