Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cubaney 15é Estupendo rum 0,7 38% pDD

cubaney-15-e-estupendo.jpg
cubaney-15-e-estupendo.jpg
Cikkszám: Ig-00736
Felvéve: 2017-10-30
Módosítva: 2019-11-07
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 18 557 Ft / 1 l
Ár: 12 990 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12990 Ft 12990

Termékismertető

Cubaney 15é Estupendo rum 0,7 38% pDD


Származás: Dominikai Köztársaság
Gyártó: Oliver & Oliver Distillery
Alapanyag: Cukornád melasz


Érlelés: Kiváló minőségű tölgyfahordóban, 15 éven át, solera rendszerben.

Illat: A Cubaney 15é Estupendo rum kipárolgásai egy kicsit mélyebbek, sűrűbbek a 12 évesnél, de alapvetően az aromák  azonosak. Így tehát édeskés, zamatos, tölgyfás, pörkölt illatokat fedezhetünk fel azonnal, ahogy a megillatozásba belefogtunk. A csodás karibi melaszosság, selymesség az aromákon keresztül könnyedén varázsol el bennünket, győz meg a megillatozás öröméről. Citrusok és a karamell zamatai is előkerülnek, és némi finom csokoládé is kiemelkedik.

Íz: Ez a Cubaney 15é Estupendo rum hasonlóan a 12 éveshez, szintén elnyeri a kóstoló szimpátiáját azzal, hogy remek édeskés, vaníliás, csokoládés és karamellás aromák tolulnak elő,- de kicsit sűrűbb koncentrációban. Az ízlelő nyelvet bevonja, kőrbefonja mint egy finoman szőtt szőnyeg a selymes, hordós és pörkölt íz, a fadongás zamat. Nagyszerűen megalkotott ital, amely sok örömet hoz a fogyasztójának. Kiváló az árérték aránya ennek is. A többedik kortynál a fűszerességéhez kétség sem férhet, és kiegészül némi fahéjas jelleggel.

Lecsengés: Kellemes, édeskés, karamellás, fűszeres, vaníliás.

Szín: Sötét sárgás-barnás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptbe jó,- sőt még a cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Köszöntsd a családodat jeles alkalmakkor ezzel az íz csodával! eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!