Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Torres 15é spanyol brandy 1,0 40% pDD

torres-15-e-skyline-ed.jpg
torres-15-e-skyline-ed.jpg
Cikkszám: Ig-00733
Felvéve: 2017-10-18
Módosítva: 2021-03-02
Egység: 1 lBruttó egységár: 14 790 Ft / 1 l
Ár: 14 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14790 Ft 14790

Termékismertető

Torres 15é spanyol brandy 1,0 40% pDD

Származás: Spanyolország
Gyártó: Torres Bodegas S.A.
Alapanyag: Szőlő
Érlelés: Fahordóban, 20 évig (Franci, Limousine tölgy)
Alkohol tartalom: 40% vol

Érdekesség: Parellada és Uni Blanc szőlőből erjesztett, tüzes spanyol borokból párolják és készül ez a tinédzser korú brandy!

Illat: Ez a Torres 15 éves spanyol brandy elképesztő kipárolgásokkal bír. Mandula, finom pörkölt mogyoró és pisztácia aromái érezhetőek benne. Az az igazság, hogy több rétegben lehet feltárni a sok-sok illatot. A hordó zamata is erőteljes, lehet érezni a dongák hatását a 15 eltelt év után. Kissé citrusos, és van benne némi fahéj, fehérbors jelleg is. A dió és a vanília csak javít az érzésen. A többedik illatozásnál némi fűszeres hatás teszi fel a koronát.

Íze: A Torres 15 éves spanyol brandy 1,0 40% pDD azt jelenti, hogy a szép díszdobozban egy nemes ital rejtőzik. Az ízek kezdődnek a kissé édes, fás, hordós, pörkölt kávés, mogyorós, mandulás aromákkal. Folytatódnak a vanília, a citrusok, a fahéj és némi fűszeres zamatokkal. Nagyon szép, lekerekített, selymes, bársonyos italról van szó. Csodás a bukéja, nagyon jó kis itóka. A mazsola íze a végére marad.

Lecsengés: Hosszú, vaníliás, dongás.

Szín: Sötét arany.

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – konyakos poharat használva szobahőmérsékleten, és ha kedved van, akkor jéggel is.

Próbáld ki ezt a nagyszerű italt, nem bánod meg!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!