Termékeink

Bacardi Reserva Limitada rum 1,0 40% pDD

bacardi-reserva-limitada.jpg
Cikkszám: Ig-00725
37 380 Ft

termekismerteto

Bacardi Reserva Limitada rum 1,0 40% pDD


Származási hely: Puerto Rico
Régió: Carribean
Lepárló: Bacardi
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés módja: Fahordóban 15 éven át érlelt
Hordó típusa: Tölgyfahordó, fehér tölgy, enyhén égetett

Illat: Illatában a hosszú érlelés kapcsán a pörkölt fa, donga, mogyoró, mandula aromái kerülnek elő. Az után a pirított melasz, a tósztkenyér, a karamell és kakaó, csokoládé. Fantasztikus harmoniában vannak az illatrétegek. A citrusok, a kandírozott narancshéj, a fahéj és a gyömbér illatai fenséges kipárolgásokat eredményeznek. Csodásan megalkotott olyan ital, amelyre nem csak a gyártó de a fogyasztó is büszke lehet. 

Íz: Olyan harmóniát mutat, ami csak a nagyon hosszan, fahordóban pihent italoknál lehetséges. Fantasztikus az enyhén égetett-pörkölt általános ízei, de kibontva a rétegeket egymás után tapasztaljuk meg a melasz, a fahordó, az olajos magvak és a kandírozott, cukros citrusok remek aromáit. Van benne tósztkenyér, kandírozott szilva, mangó, kesudió íz is, - és még lehetne sorolni!

Lecsengés: Testes, édeskés-száraz, jellegében enyhén pörkölt-füstös, gazdag ízekkel és aromákkal bír.

Szín: Sötét barna, kissé pirosas beütéssel

Így élvezd a pohárban: Végy egy szép (kristály) poharat, kóstold meg 19-21 fokon, majd ha kedved szottyan, akkor hűtve, jéggel! Ezt az italt ne tedd koktélba, de valójában rajtad áll... !

Bizz a gyártó ajánlásában, és készülj a végeláthatatlan élvezetekre !

Érdekesség:

A Bacardi egy grandiózus nagyságú még mindig családi kézben lévő vállalkozás. A Reserva Limitada akkor került forgalomba, amikor a látogatók számára is megnyílt a gyártó egy része.

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok