Termékeink

Chivas Regal Mizunara 0,7 40% pDD

chivas-regal-mizunara.png
Cikkszám: Ig-00722
22 740 Ft

termekismerteto

Chivas Regal Mizunara 0,7 40% pDD


Származási hely: Skócia
Lepárló: Chivas Brothers Whisky Distillery (Pernod Ricard)
Ital típus: blended (nem ismert az alkotó whiskyk száma)
Érlelési idő: 12 év
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, Mizunara japán tölgyfa
Limitált kiadás: Különleges kiadás

Illat: A Chivas Regal Mizunara 0,7 40% pDD édeskés, karamellás, pörkölt mogyorós és mandulás, tósztos, tölgyfadongás illatokkal kezdhetjük a megillatozását. Nektáros aromáiban a méz, az érett gyümölcsök, úgy, mint a barack, a körte, a szilva vannak jelen. További illatok még az ánizs, a szegfűszeg, a borostyán és a fahéj. Nagyon szép kipárolgású itallal állunk szemben. Kiválóan érezhető az aromáiban a különleges hordónak (Mizunara japán tölgyfa) az érlelésben játszott szerepe, és a gyógynövények intenzív aromáinak a megjelenése.

Íz: A Chivas Regal Mizunara 0,7 40% pDD friss, érett, és gazdag íz világában a gyümölcsösség, a fűszeresség, a pörkölt ízek sokfélesége dominál. Sorban a következőket tárja fel amikor az íz-vadászatra elindultunk a kóstolásnál: pörkölt mogyoró, mandula, karamell, pörkölt kávé, a Mizunara tölgyfadonga íze, a fahéj, a szegfűszeg, ánizs, a körte, barack, alma, szárított gyógynövények. Roppant selymes, bársonyos, remekül megalkotott és érlelt whisky. Az árérték aránya reális, ez egy exkluzív ital, elegáns ajándék lehet.

Lecsengés: Hosszú, fűszeres, pörkölt.

Szín: Mély borostyán.

Így kóstold meg: Szép - ha lehet kristály - whiskys pohárban egy meghitt este, 18-20 fokon vagy jéggel.

Szép és élvezetes estét neked és a társaságodnak! Eggs!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok