Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grey Goose Ducasse vodka 0,75 40% faDD

grey-goose-ducasse.jpg
grey-goose-ducasse.jpg
Cikkszám: Ig-00693
Felvéve: 2017-07-05
Módosítva: 2021-11-04
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 55 187 Ft / 1 l
Ár: 41 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 41390 Ft 41390

Termékismertető

Grey Goose Ducasse vodka 0,75 40% faDD

 

Származási hely: Franciaország
Lepárló: Grey Gooose Vodka Distillery
Ital típus: Tiszta vodka
Alapanyag: Pörkölt gabona
Ízesítés: Maga a pörkölés
 
Illat: Nagyon finom, tiszta, a pörkölt gabona édes-kesernyés, frissítő hatású csodás illatkeverék az első, amit tapasztalunk. Nagyon kiegyensúlyozott, kicsit citrusos, de érdekes módon még a pörkölt mandula is jelen van. Elmondható, hogy a végén a frissen sült kenyér illata is mintha belopódzna a kóstoló orrába ! Remek itóka.

Íz: Rögtön megérezhető az a finom frissen sült kenyér, pörkölt mogyoró és mandula íze, majd szépen előkerülnek a következő aromák is sorrendben: kakaó, csokoládé, karamell, és szárított fűszerek. Itt kell megjegyezni, hogy ez utóbbiak nagyon finoman, halványan, a rosszabb szaglószervűek lehet, hogy nem is érzik.  

Lecsengés: Szép, lassú. hosszú és aromás.

Szín: Kristálytiszta

Így kóstold meg: Kezd magában és nem lehűtve, majd hűtsd be vagy tégy alá nagy kocka jeget. Tisztán fogyasztva felemelő, koktélokban fenséges.

Legyen tökéletes estéd !

Érdekesség:
"  A Grey Goose francia vodka gyártó a 2016-os évben nagyot lépett a vodka és a gasztronómia élmény párosítása terén, mely során életre hívták a különleges Grey Goose Ducasse Exkluzív Editon vodkát.

A Ducasse edition egyedülállósága abban rejlik, hogy a vodkához használt gabonát (esetünkben téli búzát) a lepárlás előtt megpirítják – melynek technikáját a legmodernebb kávépörkölési eljárások szerint alakították ki-, így kölcsönözve neki egyedi jelleget, melynek köszönhetően étkezések után digestifként kiváló, hogy utána belevághassunk az éjszakába.

A vodka életre hívásában a Grey Goose lepárló mestere (Maître de Chai) François Thibault és a Michelin-csillagos séf Alain Ducasse jeleskedtek. Kettejük szakértelme és szakmai múltja kiváló alapot szolgáltatott eme kiváló vodka megalkotásához.

A Ducasse Edition azonban nem csak beltartalmát tekintve egyedülálló, hanem megjelenésében is minden várakozást felülmúlt. A palack egyedi design-ja és a hozzá készített fadoboz exkluzivitás és eleganciát kölcsönöz az italnak.

Alain és François szakmájuk iránti szeretetük és kölcsönösen gyümölcsöző együttműködésüknek köszönhetően a legmagasabb igényeknek is megfelelő, innovatív és újszerű vodkát készítettek. "


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!