Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Johnnie Walker 10é Select Cask Rye 0,7 46% pDD

johnnie_w_select_cask_rye.jpg
johnnie_w_select_cask_rye.jpg
Cikkszám: Ig-00685
Felvéve: 2017-05-30
Módosítva: 2019-12-30
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 28 714 Ft / 1 l
Ár: 20 100 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20100 Ft 20100

Termékismertető

Johnnie Walker 10 é Select Cask Rye 0,7 46 % pDD

A Johnnie Walker Select Casks Rye Cask Finish, az első ebben a kategóriában, amit a gyártó alkotott, de a jövőben folyamatosan a piacra dobják ezt a terméket.

Ez a szép whisky az iskolapéldája annak a tudásnak és hatalmas tapasztalatnak, amit a Johnnie Walker keverőmesterei a magukénak tudhatnak, illetve az érleléssel el tudnak érni a minőség oltárán.

Itt is a Cardhu Single Malt adja a blended whisky magját,  és a Johnnie Walker’s Master Blender/Keverő mester, Jim Beveridge minimum 10 éves érlelésű olyan alkotókból keveri ki a whiskyt, amelyek első töltésű amerikai tölgyfa hordókból származnak.

Na és azzal, hogy rozs whiskyt érlelt hordókban zárja le az összeérlelését ennek a blendnek, éri el azt az új, komplex, vaníliás krémességet, összetett fűszerességet, ami oly kívánatos az igazán jó whiskykben.  

A korai történelmi kezdetektől, 1820-tól, amikor Johnnie Walker úr az örök kísérletezést tekintette a minőség állandó javítása érdekében a céljának – jutottunk el a mai napi eredményekig a szakadatlan megismerés soha fel nem adott filozófiájával. Erősen hiszem, hogy a whisky készítés gyakorlata örökké fejlődni fog. Hatalmas megtiszteltetés, hogy én alkothattam meg a Johnnie Walker Select Casks Rye Cask Finish Whiskyt.

 • Lepárló: Johnnie Walker Whisky Distillery
 • Ital típusa: Blended Malt
 • Érlelés módja: Fahordóban érlelt
 • Hordó típusa: Tölgyfa hordó, Rozs whiskys hordóval a végén
 •  
 • Illat: Édeskés, vaníliás, citrusos, karamell és a fahordó illata lengi be az orrunkat. Összetett, komplex és testes. Érezhető a krémes aromák remek együttese. Felismerhetőek a Cardhu illat jegyei is.
 • Íz: Nagyon határozottan vaníliás, krémes, bársonyos melengető, kissé füstös, hordós ízek törnek elő. Fellelhető a karamell, a kakaó, fa, fűszerek ízének a kavalkádja is. Igazán szép és "full bodied" whisky (testes).
 • Lecsengés: közepesen hosszú, ízes.
 • Füstösség: Enyhén füstös
 • Szín: Aranysárga
 • Így kóstold meg: tisztán, magában, szobahőmérsékleten vagy nagy darab jégkockákkal,- de mindenképpen szép whiskys pohárban!

Legyen szép napod!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!