Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jameson Crested Irish whiskey 0,7 40% pDD

jameson-crested.jpg
jameson-crested.jpg
Cikkszám: Ig-00678
Felvéve: 2017-04-25
Módosítva: 2021-02-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 19 500 Ft / 1 l
Ár: 13 650 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 13650 Ft 13650

Termékismertető

Jameson Crested Irish whiskey 0,7 40% pDD

Mindenki hallott, ha nem akkor most elolvashatja - az ír whisky rememűről, Jameson whiskyről.

Ennek a csodás italnak a történetének a kezdete 1780-ban volt. John Jameson megvásárolta az első dublini üzletét. Elhatározta, hogy lehető legjobb whiskyt készíti el,ezért a legfinomabb alapanyagokat használta fel a gyártás során.

Mivel idővel egyre több emberhez eljutott el a híre, ezért a XIX. század végére már elképesztően sok, több mint egy millió gallonnal palackoztak. A whisky gyártás rejtelmei apáról fiúra öröklődött a családban, így mára ez lett a legtradicionálisabb ír whisky a világon.

Szakvélemény a Jameson Crested Irish whiskey-ről, - idézet:

"Ez a whiskey az új neve a régi Crested Ten változatnak, de ugyan az a brand. Az alap Jameson kiadáshoz képest a Crested idősebb érlelésekből van kikeverve, amelynek jelentős része használt sherry hordó, ezáltal plusz fűszeres édes aromával gazdagodik ez az ital. A Jameson (és általában a legtöbb ír whiskey) rézüstben (pot still) és oszlopüstben (column still) lepárolt italok keverékéből áll össze.
A Crested-ben a szokásoshoz képest magasabb a rézüstön desztillált párlatok aránya, így komplexebb, testesebb karakterű whiskey születik."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!