Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD

crown_royal_extra-rare.jpg
crown_royal_extra-rare.jpg
Cikkszám: Ig-00671
Felvéve: 2017-04-05
Módosítva: 2022-03-24
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 91 973 Ft / 1 l
Ár: 68 980 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 68980 Ft 68980

Termékismertető

Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD

Származás: Canada
Gyártó: Crown Royal Whisky Distillery, Gimli, Manitoba, Canada
Alapanyag: Rozs, Kukorica, Árpa - semleges gabonaszesz

Érlelés: Házasítás (40 féle megmaradt extra finom alkotó elemből), majd több éven át, tölgyfahordókban történő, kellően hosszú érlelés következik.

Illat: A Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD a pohárba kiöntve már a kiváncsi orron át is elkápráztatja az érdeklődőt. Mivel a nevében is benne van, hogy ritka, kivételes, megismételhetetlen,- hát a kipárolgása olyan is. Szuper illatokat érezhetünk benne. Édeskés, rozsos, pörkölt rozsos, mézes, mazsolás, fahéjas, kakaós, csokoládés, pörkölt fás, pörkölt kávés, nagyon lágy és légies. Fűszeres, szárított gyümölcsös. 

Íz: A Crown Royal eXtra Rare whisky 0,75 40% pDD ital első kortyai megmutatják, hogy mit is tudnak az alkotók! Ízeiben az édeskés, pörkölt rozsos, pörkölt malátás, fás, fadongás, égetett cukros, karamellás, vaníliás, kakaós, csokoládés és a fehércsokis jegyek fedezhetőek fel. Mazsolás, mézes, szirupos, dús, sűrű, de még is könnyed, tele nagyon vagány és extra finom aromákkal a többedik kortyokban is. Összetett, komplex, fűszeres, szárított növényes, citrusos, mangós, körtés. 

Lecsengés: Kifejezetten hosszú, rozsos-malátás, édeskés, vaníliás, kakaós, csokis, kissé citrusos, kicsit fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Csodás sötétebb, pirosas borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Hívd meg a Barátaidat és lepd meg ezzel a whiskyvel őket! Eggs!

 

Érdekesség:

"Crown Royal Extra Rare whisky 0,74 40% pDD

Ez a kivételes whisky valóban a "koronája" a LaSalle lepárlónak.
Olyan kivételes minőségű alap whiskyk keveréke ami nem hagy kívánnivalót maga után. A szárított gyümölcs illata, íze és a méz abszolúte hartmionizál a rozzsal, aminek a végeredménye egy teljes, kész, tökéletes ital.
Visszaköszön a mazsola, a kókusz és a barna cukor olyan ízkompozíciója egy-egy kortynak a végén a szánkban, ami ighazán emlékezetessé teszi már azt is, hogy egyáltalán megtette a whisky az utat a pohár és az ajkunk között.
Ezt a csodás italt 2012-ben alkották meg egy utolsó, ritka whisky tételből, amelyet a korábbi tulajdonos, a Seagram (2003) tett el jobb időkre és főleg jobb whisky kreáció (blending) céllal.
Ennek a whiskynek az az igazi értéke, hogy ténylegesen megismételhetetlen minőséget képvisel, - ismétlésre, újra előállításra nincs mód."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!