Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Jameson 12é Irish whiskey + 2 pohár 0,7 40% pDD

jameson-12y-pohar.jpg
jameson-12y-pohar.jpg
Cikkszám: Ig-00647
Felvéve: 2017-02-22
Módosítva: 2018-10-02
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 28 743 Ft / 1 l
Ár: 20 120 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20120 Ft 20120

Termékismertető

Jameson 12é Irish whiskey + 2 pohár 0,7 40% pDD

Származási hely: Írország
Lepárló: Jameson Whiskey Distillery
Ital típus: 3-szoros lepárlású whiskey
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, 12 éven át, ex-sherrys,- Oloroso hordóban

Érdekesség: Semmilyen füstösség nem érezhető!
 
Illat: A Jameson 12é Irish whiskey + 2 pohár 0,7 40% pDD megillatozása egy még remekebb élvezet. Sűrűbb, olajosabb, krémesebb az alap whiskey-nél, de azonosak az aromái. Az ital gőzeiben is bársonyos, selymes. Malátás, hordós, vaníliás, mogyorós és mandulás, tele finom aszalt gyümölcs zamatokkal. Letisztult, érett whiskey. Páráiban benne van a tölgy, a citrusok, kandírozott narancshéj, kicsi méz és mazsola illat. Összetett, remekül megalkotott itóka. Kiemelkedő a simulékonysága. Sherrys az érlelés hatására. Van benne szárított akácvirág, kicsi baracklekvár és egres aroma is.   

Íz: A Jameson 12é Irish whiskey + 2 pohár 0,7 40% pDD illatai elképesztően finomak voltak. Jöjjön itt is az első korty! Az első különbség az alap változathoz képest az az, hogy az összes karakteres íz koncentráltabb. Édeskés, malátás, gabonás, aszalt gyümölcsös, virágos, nektáros, mézes, akácos, kicsit mazsolás és természetesen sherrys is az érlelés hatására. A  vanília és a az olajos magvak - mogyoró, mandula, dió - csak feldobják a remek és komplex zamat rétegeket. Bársonyos, nyelvet simogató, érett, kész whiskey!  Némi narancs, lime, egres, mangó is felfedezhető a többedik kortyban. Nagy élvezetet nyújtó itóka. 

Lecsengés: Hosszú, édeskés, mogyorós, vaníliás, malátás, gyümölcsös.

Szín: Érett aranysárga, barnás.

Füstösség: Nincs.

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whiskey-s poharat használj!

Italra fel, köszöntsd fel az Apudat! Eggs!

Érdekesség:

John Jameson 1780-ban alapította meg saját whisky lepárlóját Dublinban.

Írország gazdagon termő vidékeiről érkezett a létező legfinomabb árpa és a kristálytiszta víz. Ezek a természetes alapanyagok pontosan 3-szori lepárláson mennek keresztül, hogy létrehozzák azt a természetes, sima whiskey-t, amit úgy hívunk: "A Jameson"!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!