Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tequila Patrón XO Cafe DARK likőr 0,7 30% pDD

patron-xo-cafe-dark.jpg
patron-xo-cafe-dark.jpg
Cikkszám: Ig-00645
Felvéve: 2017-02-22
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 15 414 Ft / 1 l
Ár: 10 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10790 Ft 10790

Termékismertető

Tequila Patrón XO Cafe DARK likőr 0,7 30% pDD

Származás: Mexikó
Gyártó: Tequila Patron Distillery
Alapanyag : Agavé + kávé+keserű kakaó

Érlelés: Ízesített tequila. Érleletlen alaptequila (Silver) és kávé + keserű kakaó keveréke

Illat: A Tequila Patrón XO Cafe DARK likőr: Ez az ital még különlegesebb, mint a nem DARK változat. Azért nagyon különleges, mert a Silver tequila összes jegyét hordozza, de a pörkölt kávé természetes illatai, a keserű kakaó aromái létrehoztak egy egyedi karaktert a kipárolgásokban. Az új komplex zamat befolyásolja a szokásos agavé, citrus, fűszeres, édeskés, fahéjas jegyeket. Illatai még több aroma réteggel ajándékozzák meg a kiváncsi orrot, amit így "bele is lehet ütni" a pohár gőzeibe!

Íz: A Tequila Patrón XO Cafe DARK likőr: Az íze kissé kesernyés, nem édes, inkább száraz. Ezt is nagyon ajánljuk a hölgyeknek, mert mehet bele ízesítési céllal más koktélokba vagy kávé-kakaó alapú hosszú italokba. Azonban, hogy konkrétak legyünk, az alábbi ízek sorakoznak fel a nyelvünkön szépen, rendben: Kávé, kakaó, keserű csokoládé, agavé, tequila, fahéj, alma, méz, stb. stb. !  

Lecsengés: Nagyon kávés, kakaós, keserű csokis, lassan engedi el az utolsó íz-foszlányokat.  

Szín: Feketés-barna

Koktélokban: kiváló

Így kóstold meg: Önmagában 18-21 fokon is finom, hűtve, jéggel is nagyon jó. Ízesítésre pedig kiválóan alkalmas más, hosszú italokban.   

Vértezd fel magad és a bárszekrényedet ezzel a likőrrel az estére! 

 

Érdekesség:

" A Patron tequila XO Cafe egy igen érdekes és izgalmas keveréke, az ultra-prémium minőségű Patron Silver tequilának és a tiszta, természetes aromájú kávénak.

Az íze a legtöbb kávélikőrtől eltérően inkább száraz, a csokoládé és a vanília karakterjegyeivel fűszerezett.

Rendkívül élénk, telt illatában a tequila jellegzetességeit a frissen főzött kávé átütő aromája dominálja. A fenséges kávéaromák mellett vaníliás, csokoládés aromakomponensek is megmutatkoznak.

Fogyasztható magában vagy egy kiváló koktél alapanyagaként, esetleg egy különleges desszert ízesítésénél is tökéletes. "

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!