Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

El Dorado 8é rum 0,7 40% pDD

el-dorado-8y.jpg
el-dorado-8y.jpg
Cikkszám: Ig-00626
Felvéve: 2016-12-21
Módosítva: 2019-05-02
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 729 Ft / 1 l
Ár: 8 910 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8910 Ft 8910

Termékismertető

El Dorado 8é rum 0,7 40% pDD

 

Utazzunk el Dél-amerikába, és kukkantsunk be Guyana-ba egy kellemes rumra, az El Dorado márkanévre hallgatóra !

A rengeteg mese szerint az inkáknak volt egy legendás városa, a híres-nevezetes El Dorado. Ez tele volt arannyal, drágakövekkel, de soha senki nem találta meg a szerencsevadászok közül, de a nagy felfedezők is sikertelenek maradtak......

A Demerara lepárlót 1670-ben alapították ebben az egzotikus országban, - Guyanában.
Napjainkig ( 2017 ) eltelt 347 év, ami tekintélyes hagyományt jelent.

Ídézet egy szakembertől:
,,Az El Dorado márka ebben a 8 éves rumban egy igazán finom alternatívát kínál a kifinomult, komplex ízeket megfizethető áron kereső rumrajongóknak. Kiváló alapanyagok, és kellő mértékű hozzáértés eredménye ez a borostyán színű, cukornádmelaszból készült rum. A keveréshez felhasznált minimum 8 éves rumok egy része kisüsti, egy része oszlopos lepárlású, ráadásul ez utóbbiak is sokfélék, köztük modern és szinte muzeális berendezésekkel készült párlatokat is találunk. ,,

A keverőmesterek ragaszkodnak mind a mai napig a korábban kialakult szisztémájukhoz, miszerint használt bourbon hordókban érik egységes, komplex és sokoldalú rummá ez a szépséges ital.

Az El Dorado 8 éves rum összefoglaja, egyszerre kínálja fel a ,,full,, a teljes ízű, nehezebb, testes, és a koktélokhoz oly kiváló könnyű-közepes rumok fajtajegyeit. Egyébiránt magában fogyasztva is parádés itóka.

Így élvezd a poharadban: Rögvest kóstold meg a palack kinyitása után, - akár párhuzamosan is - jéggel és 18-20 fokon. Engedd meg, hogy pár perc után elengedhesse simulékony illatát és ízeit. Koktélokhoz első osztályú, keverj bele vodkát, gint, de akár whiskyt vagy brandyt, majd tégy hozzá meggy levet, vagy grapefruitot, cukorszirupot és fedd be mentával. Eggs !

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!