Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dimple 15é Blended Scotch whisky 1,0 43%

dimple-15y-dn.jpg
dimple-15y-dn.jpg
Cikkszám: Ig-00616
Felvéve: 2016-12-07
Módosítva: 2023-10-05
Egység: 1 lBruttó egységár: 26 290 Ft / 1 l
Ár: 26 290 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 26290 Ft 26290

Termékismertető

Dimple 15é Blended Scotch whisky 1,0 43%

Származás: Skócia
Gyártó: John Haig & Co. Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa,

Érlelés: 15 éven át fahordóban

Illat: A Dimple 15é Blended Scotch whisky 1,0 43% páráiban a mély és dús aromák tengere csapja meg a kiváncsi orrot. Édeskés, malátás, árpás, gabonás, tölgyfahordós, kandírozott narancshéjas, szilvás, körtés, lekváros illatok szállnak fel a kóstoló pohárból az érdeklődő nagy örömére. Kifejezetten lágy, fahéjas, kakaós, csokoládés, karamellás, mogyorós és pörkölt mandulás nagyon érett és selymes ital benyomását kelti. Fűszeressége kellően finoman jeletkezik be, szárított virágok zamata is fel-feltűnik.

Íz: A Dimple 15é Blended Scotch whisky 1,0 43% megkóstolása az illatainak a varázsa után igazán jó feladat, de minimum nagyon élvezetes. Édeskés, malátás, tésztás, erősen gyümölcsös - narancsos, barackos, körtés, szilvás, mazsolás és kicsit mézes jegyek kerülnek elő rétegről rétegre. Nagyon érezhető a selymességén keresztül a hosszú, a hordó nyugalmában töltött idő kellemes, érlelő hatása. Fahéj, csoki, kávé, karamell és a csodás keleti fűszerek keveréke érezhető ki belőle. 

Lecsengés: Hosszú, édeskés, malátás, mandulás, fűszeres, csokis, vaníliás, gyümölcsös, hordós.

Szín: Sötét sárga, arany barnás.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Vendégeld meg a Barátaidat, a Jó Szomszédokat! Eggs!

Érdekesség:

Dimple 15é Blended Scotch whisky 1,0 40%

A Haig-család már a XVII. században is whiskyt készített, ez a család alkalmazta először a forradalmian új folyamatos lepárlást.

15 éves érlelésű whisky, az egyik legősibb whiskygyártó dinasztia (Haig) kiváló minőségű terméke. Fő alkotóeleme a Glenkinchiemaláta whisky. Palackja rendkívül egyedi formájú.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!