Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Plantation XO Extra Old 20th Anniversary rum 0,7 40% pDD

plantation-xo.jpg
%Akció
plantation-xo.jpg
Cikkszám: Ig-00585
Felvéve: 2016-10-18
Módosítva: 2020-04-23
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 250 Ft / 1 l
Ár: 19 290 Ft
Akciós ár:
-12% 16 975 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16975 Ft 16975

Termékismertető

Plantation XO Extra Old 20th Anniversary rum 0,7 40% pDD

Származás: Barbados
Gyártó: Maison Ferrand (Franciaország) fejezi be konyakos hordókban a rum alkotást
Alapanyag: Cukornád melasz


Érlelés: Tölgyfahordókban, majd francia konyakos hordókban végződik a folyamat, 20 év mindösszesen.

Illat: A Plantation XO Extra Old 20th Anniversary rum 0,7 40% pDD illataira egyetlen illő szó jelentkezik a kóstoló elméjében: mennyei! Tele van nagyon krémes, nektáros, édeskés és párhuzamosan száraz jegyekkel. Páráiban az alábbi remek zamat özön jelenik meg: pörkölt melasz, pörkölt hordó donga, konyak, sárgabarack csordulásig megérve, vanília, kakaó, karamell, csokoládé, pörkölt mogyoró és mandula, kesudió, fahéj és még sok-sok minden.

Íz: A Plantation XO Extra Old 20th Anniversary rum 0,7 40% pDD ízeinek az élvezése folytatja azt a nagyszerű érzést, amit az illatoknál megtapasztaltunk. Tele van dús, krémes, aromás pörkölt és gyümölcsös, konyakos, vaníliás ízekkel, mellette a fűszeres, hordó dongás, égetett cukros, csokoládés, karamellás, gyümölcs aszalványos, pirított kókuszos, kandírozott narancshéjas zamat tenger is elkápráztatja a szerencsés kóstolót.

Lecsengése: Pont olyan, amilyen egy ilyen rumnál lehet,- azaz hosszú, fokozatosan eltűnő íz-emlékek sorát hagyja maga után.

Így élvezd a poharadban: Tisztán, magában, 18-20 fokon vagy jéggel. Nem kell hozzá semmilyen további alkotó, de nyilván ízgazdagsága miatt feldob egy koktélt, ha arra szottyan a kedved.

Örvendeztesd meg Magad és a Kedvesedet egy ilyen rum csodával! Eggs!

 

Érdekességek:

Ez a rum gyártó cég francia tulajdonban van, és ennek azért van jelentősége, mert a hordós befejezés miatt sokszor átszállítják a rumokat Cognac-ba és értelemszerűen öreg cognac-os hordókban fejeződik  be az érlelési szakasz.

Plantation XO díjnyertes és különleges minőségű palackot jelent a csodás karibi Barbadosról. Az italt a szinte történelmi időt megélt barbadosi lepárló hagyományokkal készítik, melyet francia érlelő technikával vegyítenek.

Az eredmény egy világklasszis, kézi gyártású, kimelkedő tartalmú és küllemű, extra patinás rum. Ha nincs ilyened, akkor megéri beszerezni.

Mit lehet róla elmondani ? Azt, hogy nagyon bársonyos, selymes, lágy, kifinomult ízek robbannak szét az ízlelő bimbókon.

Jó kis ajándék akárki részére, akinek kedveskedni akarsz.

A rumok sorából kiemelkedően összetett, rétegezett, egymásra csodás harmóniában rakodó ízeket ad. Aromája abszolúte jellemző a trópusokon termesztett cukornád rumokéra, de a legmagasabb minőségi kategóriában.

Érlelés: A rumot legalább 12, maximum 20 évig érlelt különleges rumok keveréke alkotja.

Érmeket nyert 2015 International Rum Conference Ezüstérem, 2013 The Rum Masters (The Spirits Business) Aranyérem

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!