Termékeink

Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey 1,0 43% pDD

jack_master_no3.jpg
Cikkszám: Ig-00581
14 990 Ft

termekismerteto

Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey 1,0 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Ez a 3. számú kiadás. ( Lemuel "Lem" Tolley )

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey nem csak egy egyedi, nagyon szépen megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky, hanem egyfelől egy whisky-műalkotás, másrészt a legmagasabb fokú fogyasztói igényeket kielégítő mestermunka. A megillatozásakor kitűnik nyilván az alap aroma kollekció - azaz a kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Már a gőzeiben is kissé édeskés, kissé füstös, azonban erősen vaníliás, hordós, fadongás, tölgyes aromájú. Tovább haladva az elemzéssel illóolajos, mazsolás, fahéjas, karamellás zamatok kerülnek a szimatoló orrba.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey tudjuk, hogy nem más, mint egy szinte kötelező emlék állítása azok előtt, akik korábban híresen finom whiskyket kevertek ki. Ők voltak azok, akik addig nem nyugodtak, amíg a nagyon magas minőségre vonatkozó céljaikat el nem érték. Amikor a szánkba vesszük az első kortyot, élvezettel érezhetjük az édeskés, illoolajos, bársonyos, lágy, égetett tölgyfahordós, dongás, kissé füstös íz-felhőt. Ez az ital nagyon sokrétegű, összetett aromákkal bír. Benne vannak a következő zamatok: maláta, kukorica, rozs, karamell, vanília, fahéj, citrusok. Nagyon jó húzású whisky!  

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Tisztelegj egy pohárkával ebből az italból a keverő mestereknek! 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok