Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey 0,7 43% pDD

jack_master_no3.jpg
jack_master_no3.jpg
Cikkszám: Ig-00581
Felvéve: 2016-08-30
Módosítva: 2019-09-06
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 186 Ft / 1 l
Ár: 9 930 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9930 Ft 9930

Termékismertető

Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey 0,7 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Ez a 3. számú kiadás. ( Lemuel "Lem" Tolley )

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey nem csak egy egyedi, nagyon szépen megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky, hanem egyfelől egy whisky-műalkotás, másrészt a legmagasabb fokú fogyasztói igényeket kielégítő mestermunka. A megillatozásakor kitűnik nyilván az alap aroma kollekció - azaz a kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Már a gőzeiben is kissé édeskés, kissé füstös, azonban erősen vaníliás, hordós, fadongás, tölgyes aromájú. Tovább haladva az elemzéssel illóolajos, mazsolás, fahéjas, karamellás zamatok kerülnek a szimatoló orrba.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.3. whiskey tudjuk, hogy nem más, mint egy szinte kötelező emlék állítása azok előtt, akik korábban híresen finom whiskyket kevertek ki. Ők voltak azok, akik addig nem nyugodtak, amíg a nagyon magas minőségre vonatkozó céljaikat el nem érték. Amikor a szánkba vesszük az első kortyot, élvezettel érezhetjük az édeskés, illoolajos, bársonyos, lágy, égetett tölgyfahordós, dongás, kissé füstös íz-felhőt. Ez az ital nagyon sokrétegű, összetett aromákkal bír. Benne vannak a következő zamatok: maláta, kukorica, rozs, karamell, vanília, fahéj, citrusok. Nagyon jó húzású whisky!  

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Tisztelegj egy pohárkával ebből az italból a keverő mestereknek! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!