Termékeink

Bacardi Grand Melon rum 1,0 32%

bac-grand-melon (2).jpg
Cikkszám: Ig-00556
8 270 Ft

termekismerteto

Bacardi Grand Melón rum 1,0 32%

 

1862-ben Kubában Don Facundo Bacardi Massónak az volt a célkitűzése, hogy egy olyan rumot alkosson, ami semmi máshoz nem hasonlítható.

10 éven keresztül finomítgatta receptjét, végül elkülönített egy egyedülálló élesztőtörzset, a BACARDI Élesztőt, melynek kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy a BACARDI íze változatlan maradjon.

Ezzel a felfedezéssel biztosította, hogy rumjának páratlan aromája ugyanolyan legyen ma, mint 150 évvel ezelőtt volt.

Kidolgozott egy különleges szűrési eljárást is, melyhez trópusi fákból és kókuszhéjból előállított faszén titkos keverékét használta.

A denevér mindig is a jó szerencse szimbóluma volt, így mikor felesége, Dona Amalia gyümölcsevő denevéreket fedezett fel a családi desztillálóban, ő javasolta, hogy ez legyen a márka szimbóluma.

A limitált számban gyártott görögdinnyés változat színe áttetsző.

Így élvezd a pohárban: hűtve-jéggel, dinnye darabok hozzáadásával.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok