Termékeink

Crown Royal X.O. whisky 0,75 40% pDD

crown-royal-xo.png
Cikkszám: Ig-00553
28 390 Ft

termekismerteto

Crown Royal X.O. whisky 0,75 40% pDD

Származás: Canada
Gyártó: Crown Royal Whisky Distillery, Gimli, Manitoba, Canada
Alapanyag: Rozs, Kukorica, Árpa - semleges gabonaszesz

Érlelés: Házasítás (50 féle alkotó elemből), majd konyakos hordókban történő kellően hosszú érlelés következik.

Illat: A Crown Royal X.O. whisky 0,75 40% pDD kipárolgásaiban extra klasszis, szuper összetett illatokkal találkozhatunk. Kifejezetten lágy, aromás, bársonyos. Őrzi a hagyományos Crown Royal Whisky zamatait, de mellette a konyakos hordó is megtette a hatását. Édeskés, konyakos, gyümölcsös, aszalt gyümölcsös, vaníliás, fahéjas, szárított növényes, friss mezei virágos, cédrusos, kevés mangó és narancs, szilva érződik benne. 

Íz: A Crown Royal X.O. whisky 0,75 40% pDD kitöltése után a megkóstolásakor azonnal jön a gondolat: ez egy nagyon kiemelkedően lágy és selymes, légies, könnyű whisky, telis tele ízekkel és aromákkal. Édes, vaníliás, fahéjas, konyakos, szilvás, körtés, mangós, mézes, mazsolás, kandírozott narancshéjas, körte kompótos, lekváros. A hagyományos márka íz világ is megjelenik benne és pont ezért kiemelkedően finom, jó ital.  

Lecsengés: Kifejezetten hosszú, konyakos, édeskés, gyümölcsös, kicsit fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Csodás sötétebb aranysárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Meg kell kóstolnod az Édesapáddal, Családoddal ezt az érdekes, Észak-amerikai whiskyt! Eggs!

 

Érdekesség:

"Crown Royal X.O. whisky 0,75 40% pDD

A Crown Royal 2014-től készülő különlegessége, egy keverék, amelyben a keverő mester a gyártó 50 legkiválóbb whisky-jét válogatta össze.

Az ital ezután konyakos hordóban érlelődik, így egészen különleges aromákkal és ízekkel gazdagodik.

Ez talán az egyik legbonyolultabb készítésű whisky, amelynek ízén és aromáin érezni is a megkülönböztetett bánásmódot és az odafigyelést.

Az érlelés után egy rendkívül komplex és kiegyensúlyozott italt kapunk, amely finoman kiegyensúlyozott, vaníliás, fűszeres, aszalt gyümölcsökben gazdag.

A Crown Royal XO egy valóban elegáns whisky."


Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok