Ital és trafik üzletünkbe eladót keresünk! - Kattints az "Álláslehetőségek" menüpontra!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Famous Grouse Spice whisky 1,0 35%

famous-spice.jpg
famous-spice.jpg
Cikkszám: Ig-00544
Felvéve: 2016-04-28
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 1 lBruttó egységár: 10 210 Ft / 1 l
Ár: 10 210 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10210 Ft 10210

Termékismertető

Famous Grouse Spice whisky 1,0 35%

Származás: Skócia, Highland
Gyártó: Highland Distillery, és a palackozó az Edrington
Alapanyag: Árpa, + ízesítők, csillagánizs, fahéj, narancs

Érlelés: Fahordóban

Illat: A Famous Grouse Spice whisky 1,0 35% illataiban remekül ötvöződik a hagyományos, rendkívül népszerű alap whisky és a 3 féle ízesítő természetes anyag. Édeskés, nagyon bársonyos, friss, ropogós zamatok áradnak, benne az ánizzsal és a fahéjjal, na meg a narancs illóolajaival. Mellette malátás, árpás, hordós, kicsit karamellás is. Némi pörkölt mogyoró és dió érződik benne.  

Íz: A Famous Grouse Spice whisky 1,0 35% első kortyaiban meg kell állapítani, hogy édeskés, azonban száraz is. Narancshéjas, csokis, fahéjas, mogyorós, mandulás, diós, hordós és árpa malátás is. Kifejezetten más zamatok a jellemzőke erre az italra, mint az eredeti Famous Grouse-nak. Bársonyos, friss és élénk aromákat mutat fel. Kiváló ital. Dicséret az alkotó ötletének, hogy ízesítőket használt.  

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés-száraz, fahéjas, narancsos, malátás, fás, finoman fűszeres.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Vendégeld meg a Családodat és a Hölgyeknek különösen a figyelmébe ajánlhatod! Eggs!

 

Érdekesség:

Matthew Gloag a whisky-vel való kereskedést a XIX. század elején kezdte a skóciai Perth-ben. Igazán sikeressé 1860-ban vált fia - William B. Gloag – által, amikorra már elég jó hírnévnek örvendett, mint a legjobb minőségű borok és égetett szeszesitalok forgalmazója.

Célkitűzése az volt, hogy a legjobb minőségű whiskyt alkossa meg, és ebből az igényből azóta se adtak lejjebb. A legjobb minőségű, válogatott alapanyagok, a tiszta, skót víz, valamint a gondosan készített sherry és bourbon hordók együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a fogyasztók minden igényét kielégítsék.

1897-től számít a Famous Grouse szimbólumának a fajd madár, melyet Matthew Gloag lánya tett a termék motívumává. A név úgy formálódott "Famous Grouse"-sá, ahogy a márka népszerűsége nőtt.

Az 1930-as évekre a Famous Grouse a világ egyik kedvenc whisky márkájává vált Angliától, Európán és Ázsián át, egészen Ausztráliáig. A siker azóta sem hagyott alább. Éves szinten több mint 2 millió kartont értékesítenek világszerte.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!