Termékeink

Captain Morgan 1671 Lim.Ed. rum 0,75 35%

captain-morgan-1671.jpg
Cikkszám: Ig-00496
21 820 Ft

termekismerteto

Captain Morgan 1671 Lim.Ed. rum 0,75 35%

 

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

A Captain Morgan 1967-es év tiszteletére kiadott keverékében csokoládé, sötét gyümölcsök és vanília letisztult aromái bontakoznak ki. A Captain Morgan 1671 Lim.Ed. rum 0,75 35% az Amerikai Virgin Szigetekről származó rum exkluzív, limitált kiadásban kerül forgalomba.

XVII. századi kancsóról mintázott egyedi kivitelezésű üvege is páratlan különlegesség.

Fogyasztása önmagában is tökéletes íz élményt biztosít, de kólával is kiválóan társítható. Egyedülálló, kihagyhatatlan darab.

Így élvezd a poharadban: tisztán is érdemes, de adj hozzá narancslét, koktélszirupok valamelyikét, díszítsd csillaggyümölcs szeletekkel és végül bele egy nagy áteresztőképességű szívószálat....! Egészségedre !

 Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok