Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Meukow V.S. cognac 0,7 40% pDD

meukow-vs-cognac-pdd-n.jpg
meukow-vs-cognac-pdd-n.jpg
Cikkszám: Ig-00493
Felvéve: 2016-02-10
Módosítva: 2021-09-09
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 18 714 Ft / 1 l
Ár: 13 100 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 13100 Ft 13100

Termékismertető

Meukow V.S. cognac 0,7 40% pDD


Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Meukow Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési idő: 6 év
Érlelés módja: Tölgyfahordóban érlelt

Illat: Édeskés-száraz, a kipárolgásai a szőlővel és az alapborral kezdődnek, majd folytatódik a jázminnal, illetve a nemes tölgyfahordó érlelő hatásával. Aromái selymesek, lágyak, igazolják a megalkotó keverőmesternek a szaktudását. Megszimatolva érezni a vanília, mazsola, karamell, citrusok csodás illatait. A finom, jó, kellemes aromák hatására már csak a tényleges kóstolás van hátra. 

Íz: Édeskés ízzel - ami egyben érdekes módon száraz is - kezdődik az örömteli kóstolás. Nagyon finom, lágy, selymes, melengető érzést kelt ez a konyak. Simogató ízeiben benne van az alap gyümölcs a szőlő, a bor és az alkohol nagyon jól összehangolt hatása. A hordós érlelés kifejezetten sokat nemesített rajta, ettől olyan olajos, könnyen csúszó ital. Koktélokban csak emeli az ital élvezeti fokát. A fahéj és a hordódonga ízei kétségtelenek, s mindezt lefedik a citrusok. 

Lecsengés: finoman és közepesen hosszan érezhető az íze

Szín: aranysárga, kissé barnás

Így kóstold meg: Ha lehet akkor egy szép konyakospoharat végy elő ( kristály ), 18-21 fokon. Ha gondolod, akkor konyak alapú koktélokban is remek! 

Élvezd az életet!


Érdekességek:

Már a név is adja önmagát, miszerint is ez a ,,Meukow,, egy ősi, orosz, családi név. 1862.-ben két fivért a családfő elküldött Franciaországba azzal a céllal, hogy biztosítsák a Cár konyak ellátását.

Annyira megtetszett a termék, a cognac – vidék, hogy megalkották a saját márkájukat.
Mai formájában a párduc logó az erőt, energiát, egzotikusságot, szépséget, a harmóniát sugározza és ráadásul nagyon elegáns. Az egyik legjobban ismert konyak márka a világon. A lepárló helye Matha, Charente Maritime.

A Meukow Coganc V.S. Coganc 0,7 pDD termékről:

Ez a termék egy blended konyak, amelyet több alkotóból kevertek ki a mesterek. A Meukow vigyáz arra, hogy nem csak a törvényi előírásoknak megfelelő ideig érleli a benne lévő konyakokat, hanem jelentősen tovább. Több nagy rendezvényen nagyon sok díjat kapott ez a gyönyörű termék.

Csomagolása: Az ugró párduc dombornyomással és esetenként arany színnel van befedve - nagyon feldobja a palackot.

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!