Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cointreau Noir likőr 0,7 40% pDD

cointreau-noir-pdd.jpg
cointreau-noir-pdd.jpg
cointreau-noir.jpg
Cikkszám: Ig-00488
Felvéve: 2015-11-10
Módosítva: 2022-12-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 27 600 Ft / 1 l
Ár: 19 320 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 19320 Ft 19320

Termékismertető

Cointreau Noir likőr 0,7 40% pDD
 

Származás: Franciaország
Gyártó: Remy-Cointreau Csoport
Alapanyag: Remy Martin Konyak + édes narancs + keserű narancs+dió+mandula+növényi ízesítő anyagok


Érlelés: Keverés, rázás, érlelés.

Illat: A Cointreau Noir likőr a dió és a mandula kesernyés, ciános de nagyszerű aromáival toldja meg az alul látható leírásban szereplő illatokat. Gyártásánál 5 fontos elem az aromáiban is érvényesül. Az első a finom, érlelt, fahordós érlelésű Remy Martin. Ez a nemes ital az, amiben feloldódnak az édes narancs és a keserű narancs aromái is. A narancshéj külön ázik a konyakban,- ez talán érezhető is a kifinomult szaglású fogyasztónak. Az 5 féle illat mellett lehet érezni a virágos, szárított növényes, fűszernövényes illatokat, valamint egy nagyon kellemes illóolaj mixtúrát is. Ezeket az aromákat beleviszi a koktélokba is ha azok alapanyagaként használjuk fel.

Íz: Az édes, keserű narancsok, azok áztatott héja, plusz a dió és a mandula kesernyés és olajosédeskés-pörkölt aromája pompás íz-összhatást ad a kóstolónak át. Letisztult, friss, kellemes ital, tele komplex illóolaj hatásokkal, ami selymessé, bársonyossá teszi az itókát. A fahordóban érlelt Remy Martin konyak abszolúte érezhető benne, annak minden aromája különös selymességgel és összhanggal egyesül a gyümölcsökével. A fűszerek és a növényi ízesítő anyagok mindezt fokozzák. Nagyszerű, minőségi likőr, amely nagyon sok koktélnak az alapanyaga/alkotója is.  

Lecsengés: Kellemes, édeskés, kissé kesernyés, olajos, narancsos.

Szín: Barnás-pirosas-áttetsző.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Készítsd fel a mai bulira jövőket, hogy különlegességet kóstolhatnak ! Eggs ! 

 

Érdekesség:

1842 az az év, amikor a tulajdonos, Eduard Cointreau úr először kikeverte ezt a klassz likőrt. Jól tette ! Azonban a cégét csak 1949.-ben alapította,- hála istennek, hogy megtette !

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!