Termékeink

Crown Royal Maple whisky 1,0 40% pDD

crown-royal-maple.png
Cikkszám: Ig-00483
16 190 Ft

termekismerteto

Crown Royal Maple whisky 1,0 40% pDD

Származás: Canada
Gyártó: Crown Royal Whisky Distillery, Gimli, Manitoba, Canada
Alapanyag: Rozs, Kukorica, Árpa - semleges gabonaszesz

Érlelés: Házasítás (40 féle alkotó elemből), majd juharfából készült hordókban történő kellően hosszú érlelés következik.

Illat: A Crown Royal Maple whisky 1,0 40% pDD első megillatozásakor azonnal tudjuk, hogy ez az ital nem tölgyfa, de juharfa hordóban készült. A kipárolgásaiban ízelítőt kapunk az édeskés, juharszirupos, malátás, gabonás, édeskés, kissé mézes-jellegű, mazsolás, lágy és selymes zamatokból. Fahéj, citromfű és kevéske kardamon jegyeket érzékelhetünk az italban, pontosabban a páráiban. Gyümölcsös, szárított gyümölcsös. 

Íz: A Crown Royal Maple whisky 1,0 40% pDD legelső kortyiban eluralkodik az édeskés juhar aroma, a gabonás-malátás zamat. Édeskés, fűszeres, gyümölcsös, kifejezetten komplex ital. Sorban a felfedezésre váró ízek: vanília, fahéj, barack lekvár, mazsola, méz, körte, mangó, kevés egres, némi kandírozott narancshéj, lime, grapefruit. Szépen lekerekített, remek ital, speciálsi zamat effektekkel.  

Lecsengés: Kifejezetten hosszabb, juharszirupos, édeskés, vaníliás, kissé citrusos, kicsit fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Csodás sötétebb borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Hívd meg a Család Hölgytagjait is és kóstoljatok! Eggs!

 

Érdekesség:

"Crown Royal Maple whisky 1,0 40% pDD

A Crown Royal Maple whisky igazán különleges keverék. Ötvözi a juhar aromáját a Crown Royal kevert whisky karakterével.

A keveréket égetett juharfahordókban érlelik, ennek köszönhetően pedig egyedülállóan sima, bársonyos ízvilággal rendelkezik.

Az ízesített whisky közül a Jack Daniel’s Tennessee volt az első, azóta pedig folyamatosan nő a kínálat ebben a kategóriában. A Maple whisky tehát nem likőr, hanem ízesített whisky.

Színe sötét borostyán, első ránézésre pedig pont olyan, mint egy üveg tele juharsziruppal. A legendás Crown Royal selymesség miatt a Maple whisky tisztán fogyasztása ajánlott.

Édes, könnyen iható whisky, melynek a juharos ízesítéséből adódó melegsége az egész testet átjárja. Ízletes, egyszerű és nagyszerű."

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok