Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

NordGold Schoko Ei 0,5 15%

nordgold_schoko_ei.jpg
nordgold_schoko_ei.jpg
Cikkszám: ig-00481
Felvéve: 2018-11-27
Módosítva: 2019-05-08
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 5 380 Ft / 1 l
Ár: 2 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 2690 Ft 2690

Termékismertető

NordGold Schoko Ei 0,5 15%


Származása: Németország
Lepárló: Nordbrand Nordhousen GmbH
Alapanyag: Alkohol, csokoládé, tojás sárgája, kakaó kivonat, tejszín, vanília, ízesítő és fűszernövények

Érdekesség: Ez a likőr onnan származik, ahol 1507 óta párolnak alkoholt, készítenek szeszesitalt,- s ez a vidék a németországi Türingia, konkrétan Nordhousen.


Illat: A NordGold Schoko Ei 0,5 15% csoki likőr a világhírű német alkohol előállító vidék becses terméke. A kipárolgásaiban fenséges, nagyon magas minőséget sejtető aromák jelennek meg. Érezhetjük a szuper finom nemes csokoládét, a tejszín krémességét és a tojás édeskésségét. Nagyon jó illatai rögtön a kóstolásra sarkallnak. Krémes, harmonikus zamatok terjengenek a pohár felett. Gratulálunk az alkotó szaktudásának.    

Íz: A NordGold Schoko Ei 0,5 15% csoki likőr egyik fő tulajdonsága nyilván a nevéből adódó kettősség. Azaz a csokoládé és a tojás keverék ízeiről van szó. Az egyik az enyhén kesernyés kakaó alap íz, a másik az édes, édeskés. Ezt a zamat ellentétet semlegesíti és harmonizálja a tejszín, a vanília. Így aztán egy egységes, nagyon bársonyos és jó állagú, finom likőrt kapunk, aminek az élvezeti értéke magas. Igazán jól passzol ehhez az italhoz a meghatározó, finomított minőségű alkohol. Egy biztos, hogy különlegesen gondosan megalkotott itallal van dolgunk.  

Lecsengés: Finom, csokis, édeskés, hosszan tartó.

Szín: barna

Koktélokhoz: Nagyon finom, jó italokat lehet belőle keverni, ízesíteni. Felhasználható akár desszertekhez, fagylaltokhoz is.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Pohárra fel! Eggs! 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!